WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lekker tafelen met Kerst

De gezelligste dagen van het jaar komen er weer aan; tijd om voorbereidingen te treffen! Waar houden we het kerstdiner? Met andere woorden: wie organiseert een kersttafel met lekker eten? Want naast een overheerlijke kalkoen, gourmetset of viergangendiner moet er ook een feestelijk tafel gemaakt worden.kerst serviestraditiegetrouwtraditiegetrouw

Aan tafel!

Welke stijl kies jij? Wil jij dit jaar een strak, moderne tafel? Een chique knipoog. Ga dan voor zwart servies met ‘a touch of gold’. En vergeet de mooie donkere wijnglazen en fonkelende slinger niet. Voeg ‘stukjes Kerst’ toe door kleine dennentakjes bij de servetten op te rollen. Of ga je liever voor lekker veel kleuren? Kies dan zoveel mogelijk kleuren in hetzelfde kleurenpalet, zo creër je één geheel. Ook goed: neem van jouw lievelingskleuren de pastelversie, dan matcht het sowieso! Wil je toch liever lekkere knalkleuren, kies er dan twee of hooguit drie uit en houdt de rest van je aankleding rustig.

We hebben onze favorieten voor een onvergetelijk kerstdiner voor je geselecteerd. Vergeet je ook de rest van het huis niet? Het huis kleed je aan met de leukste Kerst items.

shopping-tafelen

nog meer: wooninspiratie