Grote vaas: ga voor XXL

Het is een trend: een groot item als eyecatcher in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een mooie grote vaas of een paar grote vazen bij elkaar. Er zijn heel veel grote vazen te koop, van simpele tot bijzondere design modellen.

Grote vaas: ga voor XXL - Leonardo - vtwonen

Buitensporige afmetingen

Een imposante grote vaas met ‘buitensporige’ afmetingen is de Misses Flower Power van Kartell. Met recht een eyecatcher te noemen, want het is het grootste exemplaar in ons assortiment. Het grote accessoire kan binnen toegevoegd worden, maar staat ook mooi buiten in de tuin of op het balkon. Het kost wat, maar dan heb je wel een geweldig opvallend item in huis of tuin. De hoogte? Het woonaccessoire is maar liefst 164 cm hoog!

Eye-catcher

Extra groot is de mode: of het nu gaat om een vaas of andere items. Denk niet te braaf en neem eens een paar grote, opvallende gedecoreerde vazen. Je kunt prachtig combineren met verschillende grote vazen. Of neem juist een grote vaas als eyecatcher. Met een groot item in huis lijkt een kleine ruimte snel groter. Maak een mooi contrast met het behang en de vloer om je grote vaas optimaal uit te laten komen.

Tip! Wil je meer grote vazen bekijken? Je vindt ze tussen alle andere vazen.

nog meer: wooninspiratie