WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Grote vaas: ga voor XXL

Pak het groots aan, letterlijk! Met een groot item als eyecatcher in je interieur maak je indruk. Kies bijvoorbeeld voor één grote vaas of zet een paar grote vazen bij elkaar. Er zijn heel veel grote vazen te koop, van simpele tot bijzondere design modellen.

grote groene vaas

Ga voor groots

Een imposante grote vaas met ‘buitensporige’ afmetingen is de Misses Flower Power van Kartell. Met recht een eyecatcher te noemen, want het is het grootste exemplaar in ons assortiment. Dit grootse accessoire staat prachtig in elke binnenruimte, maar doet het ook buiten goed. Het kost wat, maar dan heb je wel een geweldig opvallend item in huis of tuin. De hoogte? Het woonaccessoire is maar liefst 167 cm hoog!

Eyecatcher

Hoe groter, hoe beter: of het nu gaat om een vaas of andere items. Denk niet te braaf en ga voor grote, opvallende vazen. Combineer verschillende grote vazen met elkaar, of ga juist voor één grote vaas met een hoog eyecatcher-gehalte. En wist je dat je met grote items in je huis ook meteen een heel ruimtelijk effect creëert? Maak een mooi contrast met het behang en de vloer om je grote vaas optimaal uit te laten komen.

Tip! Wil je meer grote vazen bekijken? Je vindt ze tussen alle andere vazen.

nog meer: wooninspiratie