Groen volgens Fietje

Een make-over vinden wij geen make-over zonder een nieuw kleurtje in huis. Onze stylisten Fietje, Marianne, Frans en Wendy laten in Weer verliefd op je huis zien dat durven met kleur verrassende resultaten op kan leveren. Kortom: met kleur is de toon snel gezet! We zetten een aantal groene make-overs van Fietje voor je op een rij.

Groen!

Met groen in huis creëer je rust en evenwicht. Een echte opfrisser. Wij worden er blij van! Planten zijn daarom ook meer dan welkom bij ons in huis en zorgen voor een fijne groene touch. Maar met een groene muur maak je pas echt een statement. En misschien durf jij je kozijnen wel mee te schilderen. Heftig? Welnee, Fietje ging je voor bij de make-over in Eemdijk. Door je kozijnen mee te schilderen in de kleur van de wanden, betrek je deze bij het interieur, creëer je rust en nemen je kozijnen bijna de functie van schilderijlijsten aan.

groen interieur
Groene zithoek
groen wand
groene wand

Licht versus donker

Kies je voor een donkergroene wand? Dan is spelen met lichte kleuren en tinten nog steeds mogelijk. Het hoeft geen donker geheel te worden. De make-over in Bergschenhoek is daar een goed voorbeeld van. Een huis waar donkere en lichte kleuren elkaar versterken. Kies hierbij wel voor tinten uit hetzelfde kleurenpalet. Zo creëer je eenheid. Fietje koos ervoor om het groen te omarmen en dit te combineren met zachte tinten als zand en lichtgrijs. Waarom? Ze vertelt er meer over in deze video. Ook accessoires in dezelfde kleuren schilderen, is goede truc om rust in huis te halen.

Groen op zijn gemak

Groen is een fijne en geschikte kleur om binnen met buiten te verbinden. Niet alleen door te kiezen voor een groene bank of wand, maar ook door de toevoeging van planten in huis. Het is al vaker gezegd, maar planten brengen je interieur echt tot leven en zorgen voor een zacht, groen accent. Cluster je groene vrienden of verspreid ze juist door de ruimte; het werkt overal! Heb je veranderdrang? Vergeet dan dus vooral buiten niet. De make-over in Rotterdam laat zien welk effect je daarmee bereikt.

Schrijf je in!

Heb jij nog een laatste zetje nodig om je muren blauw, geel of roze te verven? Schrijf je in voor onze tweede vtwonen Back to school workshop ‘Durven met kleur’ door vtwonen-stylist Femke Pastijn. In 3 lessen ga je een kleurkaart maken en kleur toepassen in je interieur.

Dit zijn de kleuren volgens Frans, Marianne en Wendy.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Karlijn op 12 april 2018 om 09:23

Graag zou ik willen weten waar ik de plantenbak standaarden kan kopen? Ik bedoel de standaarden waar de terracotta potten in staan. Ik heb gezocht op de site maar kan ze nergens vinden. Alvast bedankt voor het antwoord :-)

>

vtwonen op 13 april 2018 om 08:51

Beste Karlijn, de standaards zijn van het merk Casa Vivante. Waar ze precies verkrijgbaar zijn, durven we alleen niet te zeggen.

>

Carolien Hotting op 16 januari 2018 om 14:39

Hallo ik zou zo graag advies willen hebben van een van de stylisten.Nou was mijn vraag is dat mogelijk of kun je ze inhuren.Mvrg Carolien

>

vtwonen op 22 januari 2018 om 07:50

Beste Carolien, onze stylisten zijn helaas te druk om persoonlijke adviezen te kunnen geven. We kunnen je niet verder helpen. Sorry!

>

veronique op 17 november 2017 om 07:59

foto 2 . hoe is die muur behandeld. Ik vind het zo mooi !!!!!

>

Corina op 16 november 2017 om 19:27

Hoe is het groene effect op de muur op foto 2 bereikt?

>

Ine op 27 oktober 2017 om 16:02

Is er bij foto 1 en 3 dezelfde kleur groen gebruikt?
Zo niet, welke kleur is dan gebruikt bij foto 3?

>

Gerrie te Hennepe op 1 september 2017 om 12:26

op de foto van de stijl van Fietje staat een houten bank......Ik ben op zoek naar zoiets en ben dan ook erg benieuwd waar deze te koop is. Of moet ik em toch zelf maken???

>

vtwonen op 8 september 2017 om 08:39

Beste Gerrie, bedoel je het tv dressoir op de eerste foto? Dit is op maat gemaakt en afgewerkt met vtwonen Basic Beton by Douglas and Jones.

>

Anoniem op 1 juli 2017 om 00:56

Beste vt wonen,

Kunt u mij vertellen welke kleur groen er is gebruikt bij de laatste foto met de lijst met een blad aan de muur?

Alvast bedankt!

>

Anoniem op 3 juli 2017 om 08:25

Beste Stefanie, Fietje heeft hier gekozen voor: Bestudeerd S3010-G90Y van Histor.

>

Anoniem op 30 juni 2017 om 09:15

Beste vt wonen,

Kunt u mij vertellen welke kleur groen er is gebruikt bij de laatste foto met de lijst met een blad aan de muur?

Alvast bedankt!

>

Anoniem op 6 juli 2017 om 10:18

Beste Stefanie, Fietje heeft hier de kleur Bestudeerd S3010-G90Y van Histor gebruikt.

>

Anoniem op 20 mei 2017 om 19:52

Welke kleur groen zit er op de muur van de bovenste foto (ik bekijk het op mobiel) , de muur met de 2 groene hanglampen?

Alvast bedankt!

>

Anoniem op 9 mei 2017 om 10:43

Goedemorgen,

Kunt u mij vertellen welk kleurnummer er gebruikt is op de wanden en kozijnen van de bovenste foto?
Ik denk in Eemdijk?

Alvast bedankt!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties