WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Groen volgens Fietje

Een make-over vinden wij geen make-over zonder een nieuw kleurtje in huis. Onze stylisten Fietje, Marianne, Frans en Wendy laten in Weer verliefd op je huis zien dat durven met kleur verrassende resultaten op kan leveren. Kortom: met kleur is de toon snel gezet! We zetten een aantal groene make-overs van Fietje voor je op een rij.

woonkamer inspiratie groen
Woonkamer inspiratie: groene muur en groen plafond met groene muur met een licht interieur

Groen!

Met groen in huis creëer je rust en evenwicht. Een echte opfrisser. Wij worden er blij van! Planten zijn daarom ook meer dan welkom bij ons in huis en zorgen voor een fijne groene touch. Maar met een groene muur maak je pas echt een statement. En misschien durf jij je kozijnen wel mee te schilderen. Heftig? Welnee, Fietje ging je voor bij de make-over in Eemdijk. Door je kozijnen mee te schilderen in de kleur van de wanden, betrek je deze bij het interieur, creëer je rust en nemen je kozijnen bijna de functie van schilderijlijsten aan.

woonkamer inspiratie groen
woonkamer met groene muur en diverse planten in een rek

Met groen in huis creëer je

rust en evenwicht

Licht versus donker

Kies je voor een donkergroene wand? Dan is spelen met lichte kleuren en tinten nog steeds mogelijk. Het hoeft geen donker geheel te worden. De make-over in Bergschenhoek is daar een goed voorbeeld van. Een huis waar donkere en lichte kleuren elkaar versterken. Kies hierbij wel voor tinten uit hetzelfde kleurenpalet. Zo creëer je eenheid. Fietje koos ervoor om het groen te omarmen en dit te combineren met zachte tinten als zand en lichtgrijs. Waarom? Ze vertelt er meer over in deze video. Ook accessoires in dezelfde kleuren schilderen, is goede truc om rust in huis te halen.

woonkamer inspiratie groen
woonkamer met lichtgroene wand en grijze bank met witte stoelen en bijzettafel

Groen op zijn gemak

Groen is een fijne en geschikte kleur om binnen met buiten te verbinden. Niet alleen door te kiezen voor een groene bank of wand, maar ook door de toevoeging van planten in huis. Het is al vaker gezegd, maar planten brengen je interieur echt tot leven en zorgen voor een zacht, groen accent. Cluster je groene vrienden of verspreid ze juist door de ruimte; het werkt overal! Heb je veranderdrang? Vergeet dan dus vooral buiten niet. Op zoek naar meer groen geluk? Wij geven 4 stylingtips!

Ben je geïnspireerd geraakt door al dit groen geweld? Shop hier onze groen geluk selectie.

nog meer: wooninspiratie