Tegelstickers op de muur

Een badkamer is vaak strak wit betegeld, omdat het praktisch en goed te combineren is. In een huis met kinderen is het misschien een leuker idee om te kiezen voor kleuren of prints in de badkamer. Dat kan uiteraard ook in de kinderkamer als deze een wastafel bevat. Wil je niet kiezen voor gekleurde tegels? Dan zijn tegelstickers de oplossing. Deze plak je in de douche, boven de wc of het bad en fleuren direct de hele badkamer op.
Tegelstickers Xenos

Stickers voor tegels

Tegelstickers zijn zelfklevende stickers welke je heel makkelijk op de tegels plakt. Je kunt zelf aan de slag met effen stickers in dezelfde of verschillende kleuren van Stickerland. Maak een mooi motief of mozaïek op de lege tegelwand.

Maar er zijn ook allerlei grote afbeeldingen te koop welke je met losse sticker op de wand maakt. Je kiest bij Your Decoshop je afbeelding, de afmetingen, het formaat tegels en plakken maar! Op de allerlaatste pagina bij Your Decoshop vind je allerlei afbeeldingen welke heel geschikt zijn voor kids, denk aan een zeemeermin, My Little Pony, voetbalplaatjes en allerlei tekenfiguurtjes.

Tegelstickers bij vtwonen

Niet alleen bij vtwonen hebben we een aantal tegelstickers in de shop, maar ook bij bijvoorbeeld de Xenos verkopen ze verschillende soorten tegelstickers. Onder andere met barokprint, delfts blauw en badeendjes. Voor een paar euro heb je bij de Xenos een setje stickers. Wil je graag tegelstickers van de Xenos hebben? Ga dan even lang bij een vestiging bij jou in de buurt of koop ze online.

Liever andere tegels aan de muur?

Vind hier een overzicht van alle siertegels voor de muur en bekijk hieronder een selectie van de mooiste exemplaren.

Bron: Your decoshop

Liever niet zelf doen? Schakel dan de vtwonen klushulp in!

nog meer: wooninspiratie