WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lockerkast in de kinderkamer

Heeft jouw kind al een locker? Door de robuuste uitstraling staat een lockerkast stoer in de kinderkamer. Bovendien kun je het meubel gebruiken als kledingkast, boekenkast en nachtkastje. En door de slotjes bewaart je kind al zijn grootste schatten achter slot en grendel. Niet voor niets is de lockerkast in de kinderkamer zo populair. Wij geven tips!

Stoere lockerkast kinderkamer

Eigenlijk is elke kast met een slot erop een lockerkast. Hierdoor zijn er veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Van vintage tot nieuw. Van hout tot metaal en in allerlei maten. Eigenlijk hoor je bij een locker juist niet te kiezen voor een exemplaar die in elke kantoorruimte of schoolhallen te vinden is, want de perfecte lockerkast kinderkamer heeft een doorleefde en robuuste look. Een stoere lockerkast vind je in de collectie van Woood. Zo heeft dit merk lockers van metaal en hout in verschillende formaten. Ruimte genoeg voor alle kleding, speelgoed en beddengoed. Deze lockerkast is echte eyecatcher voor in de kinderkamer.

Grote lockerkast kinderkamer

Een andere grote locker die perfect is voor de kinderkamer, is van het merk Belliani. Deze kledingkast heeft meerdere deuren met daarachter een hanggedeelte en legplanken. De lockerkast is gemaakt van metaal en past daarmee perfect in de stoere kinderkamer.

Kledingkast locker

Voor een lockerkast die geschikt is voor kleding kun je ook bij de locker uit de vtwonen collectie kijken. Dit merk heeft een aantal grote lockerkasten in de collectie met genoeg ruimte voor alle truien, broeken en vesten.

Oude lockerkasten kinderkamer

De leukste lockerkast is minstens zestig jaar oud en gebruikt in oude fabrieken of kazernes. Hierdoor is de kast mooi verweerd en is het een meubelstuk met een verhaal. Op Marktplaats vind je veel van die verweerde lockerkasten. Zeker eens bekijken dus!

Bron: 1. HKliving – 2. BePureHome – 3. Woood

nog meer: wooninspiratie