WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Jongenslamp voor een stoere jongenskamer

Een jongenskamer vraagt om een stoere jongenslamp. Aan de muur, aan het plafond. Maar ook als nachtlampje of als staande lamp. De leukste lampen voor een jongenskamer shop je hier. 

Jongenslamp voor een stoere jongenskamer - Stapelgoed - vtwonen

Deze hanglamp van Stapelgoed is gemaakt van vilt.

Een unieke, stoere lamp voor in de kinderkamer.

Echt voor jongens

Leuke lampen voor de kinderkamer zijn onder andere te vinden bij het merk Stapelgoed. Dit merk heeft namelijk stoere lampen in de collectie in neutrale kleuren. Ze zijn dus niet alleen leuk voor de jongens, maar ook mooi om te zien. Tip! De Jupiter tafellamp is een aanrader voor op het bureau of naast het bed. Bovendien is de lamp verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Hanglamp

Het is vaak lastig om een leuke hanglamp voor jongens te vinden. Eentje met een mooie opdruk of een stoer dessin, zoals geruite lampen met de opdruk van een vliegtuig, cabrio, trein of robots. Je kunt online zoeken naar hanglampen met prints.

stoere jongenskamer

Past een opvallende print niet in de kinderkamer? Dan zijn hanglampen met

neutraal ruitjes patroon ook leuk.

Silhouetlamp

Past een opvallende print niet in de kinderkamer? Dan zijn misschien de hanglampen van Little Dutch een idee. Deze hebben op het eerste gezicht een neutraal ruitjes patroon. Maar als het licht aangaat, komen er silhouetten van dieren tevoorschijn. Bijvoorbeeld van een uil, een vogel of een complete dierenparade. Een effen gekleurde of witte lamp met silhouetten vind je bij Dalber. Met een grote dansende dierenparade of een straat met typisch Hollandse huisjes. Dit merk heeft ook een lamp in de vorm van een vliegtuig in de collectie. Ook erg leuk.

Staande lamp

Een grappige en unieke vloerlamp is te vinden in de collectie van Eno Studio. Deze vloerlamp in de vorm van een hond – in een zittende en staande versie – mag zeker gezien worden! Geef deze musthave dan ook zeker een mooie plek in de jongenskamer. Kattenliefhebber? Deze vloerlamp is er ook in de vorm van een kat.

nog meer: wooninspiratie