WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De beste ideeën voor een kinderbureau

Ook als er nog geen huiswerk gemaakt moet worden, is een kinderbureau ideaal om aan te tekenen en de eerste woordjes op papier te zetten. Hier vind je heel veel inspiratie voor het aanschaffen van een bureau voor je kind.

kinderbureau

Planken

Met een paar gekleurde items krijgt een ruimte een gezellig hoekje om als kind te zitten. Door een paar planken boven het kinderbureau op te hangen heb je meteen opbergruimte voor voorleesboeken, potloden en speelgoed. Een vrolijk behangetje maakt de ruimte helemaal af en geeft een kleurig accent.

Wit kinderbureau

Kinderen houden vaak van vrolijke kleuren, in kinderkamers kun je kwistig zijn met kleur. Door de basis wit te houden, wordt de kamer toch niet té bont, daarom is een wit kinderbureau ideaal. Een wit kinderbureau is erg populair en kun je goed combineren met allerlei kleurige accessoires. Natuurlijk kun je een kinderbureau in elke gewenste kleur schilderen, of in een combinatie.

Letterbak

Leuk om boen het kinderbureau te hangen is de letterbak, dit is een echt vtwonen item. In de letterbak kunnen allerlei mooie items worden uitgestald waar een kind blij van wordt. Bijvoorbeeld zijn of haar mooiste speelgoed. Bij het artikel letterbak lees je meer over de letterbak, of kijk eens bij letterbak in de kinderkamer.

vtwonen juniorcollectie

Ook in de vtwonen juniorcollectie vind je een kinderbureau. Dit kinderbureau heeft handige ruimtes onder het blad waar kinderen al hun spulletjes kwijt kunnen, bijvoorbeeld kleurpotloden en stiften. Alle meubels uit de kindercollectie worden in een handig bouwpakket geleverd, wat je zo in elkaar kunt zetten. Natuurlijk vind je in de collectie nog veel meer items om de kinderkamer te stylen. De vtwonen kindercollectie is voor hippe kinderen die toe zijn aan echte meubels. We hebben de leukste accessoires om de kinderkamer helemaal te stylen.

Op vtwonen kun je een kinderbureau aanschaffen.

Bron: vtwonen januari 2012 | Fotografie Jeltje Janmaat | Styling Iris Rietbergen

nog meer: wooninspiratie