WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Grijze kinderkamer

Hoe vrolijk bonte kleuren ook zijn, soms is het fijn om een kamer rustig te houden. Grijs is daarvoor de ideale kleur en kan zowel voor jongens als meisjes. Doe hier inspiratie op voor een grijze kinderkamer.Grijze kinderkamer

Grijze verf kinderkamer

Bij een grijze kinderkamer hoort natuurlijk grijze verf voor op de muur. Er zijn heel veel verschillende tinten grijs en het is soms lastig de juiste te kiezen. In een kleine kamer of in een kamer die nauwelijks licht vangt, kun je het beste een lichte kleur grijs kiezen. Benadruk de lengte van de ruimte door, zoals op de afbeelding hiernaast, een baan aan te brengen in een donkerdere tint. Vind op Bestel-verf.nl de ideale kleuren voor jouw kinderkamer.

Houten meubels

De kleur grijs is mooi om te combineren met (steiger)houten meubels en aardetinten. Hout zorgt ervoor dat de kamer iets natuurlijks heeft. Kijk eens bij Basiclabel.nl. Zij hebben een groot assortiment aan houten bedden, krukjes en meer. Ben je een doe-het-zelver? Maak dan van steigerhouten planken de mooiste meubels en accessoires.

Grijze kinderkamer

Een grijze kinderkamer vraagt om grijze accessoires. Leuke lampen, kussens en muurstickers. Verschillende hippe, grijze accessoires verkopen ze bij PSikhouvanjou. Voor elke stijl en voor elk thema vind je hier de leukste accessoires voor je grijze kinderkamer.

Kleuraccent

Alleen grijs voor een kinderkamer kan wat saai worden. Combineer daarom de grijze kinderkamer met de lievelingskleur van je kind. Dit geeft de kamer iets persoonlijks en speels tegelijk. Ga bijvoorbeeld voor een touch of geel, roze of blauw. Kies niet voor teveel kleuren, dat maakt de kamer een druk geheel.

Bron: 101woonstickers.nl

nog meer: wooninspiratie