WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Deurknoppen voor de kinderkamer

Een simpele commode, kast of lade is gemakkelijk op te vrolijken met mooie deurknopjes. De deurknopjes geven het meubelstuk een heel eigen en unieke look. Deurknoppen voor de kinderkamer zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. 

keramiek deurknop

Deurknoppen met dieren

Gek op dieren? Kies dan voor stoere ijzeren deurknoppen met lieflijke vlinders of aapjes. Of een gouden teckel op sjiek keramiek? Elke commode, kast of kapstok knapt er meteen van op. En stiekem zijn ze niet alleen leuk voor de kinderkamer, maar voor elke plek in huis.

Porseleinen deurknoppen

In de vtwonen shop vind je porseleinen knopjes van Clayre & Eef. In de mooiste pastellen en in de vorm van roosjes en bollen met bloemen, stippen en strepen. Je kunt verschillende kleuren met elkaar combineren, maar het ook rustiger houden door de knopen in een kleur te houden.

Deurknoppen zelf maken

Je kunt natuurlijk ook knopjes kopen op de rommelmarkt. Deze kan je zelf opknappen in de gewenste stijl. Daarnaast is het eenvoudig om van gewone huiso, tuino en keukenspullen, deurknoppen voor de kinderkamer te maken. Zolang je deze maar vast kan schroeven aan de kast, commode of deur. Bijvoorbeeld een stuk hout of een mini jampotje. Dan heb je echt iets unieks in huis.

Styling van de kinderkamer

Zoek je meer ideeen voor de kinderkamer? Laat je dan inspireren door de leukste stylingideeen voor de kinderkamer. Van babykamer tot tienerkamer en van beddengoed tot bureau. Met de juiste meubels en accessoires maak je er een droomslaapkamer van. En deins je niet terug voor een zelfmaker? Dan hebben we een hele lijst DIY’s die je prima in de kinderkamer kunt toepassen.

nog meer: wooninspiratie