WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bureau voor een meidenkamer

Kleine meisjes worden groot. Wanneer ze naar de middelbare school gaan, krijgen ze steeds meer huiswerk mee naar huis. Tijd dus voor een goed bureau waaraan ze rustig kunnen werken. Lees snel verder voor hulp bij de zoektocht naar een mooi bureau voor een meidenkamer.

vtwonen 04-2020 | roze kamer en groen bureau
Basic bureau voor meisjeskamer

Met witte of houten meubels in een meidenkamer zit je altijd goed. Het is makkelijk te combineren met een vrolijke accentkleur en andere neutrale meubels. Een mooi basic bureau voor de meidenkamer vind je in de vtwonen shop. Kies ook voor een handige opbergruimte waarin je dochter haar boeken en schrijfwaren kan opbergen, zo blijft het bureau netjes opgeruimd. 

Brocante of stoer

Veel meisjes houden van zachte kleuren en tierelantijntjes. Een brocante bureau heeft vaak een romantische uitstraling. Maar ook voor stoere meiden is er genoeg keuze. Veel bureaus zijn dan ook geschikt voor een meisjes- en jongenskamer. Het is maar net met welke kleuren en stoffen je het bureau combineert. En vergeet ook de combinatie van bureau en bureaustoel niet: een stoer houten bureau combineert prachtig met een roze velvet bureaustoel.

DIY bureau van steigerhout

Heb je een handige dochter of zelf twee rechterhanden? Dan kun je ook zelf aan de slag met een bureau van steigerhout. Bekijk hier de bouwtekening van het bureau.

Op zoek naar nog meer tips voor bureaus? Lees dan het artikel Een kinderbureau is een must.

Bureau kopen?

nog meer: wooninspiratie