WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

LIFETIME Boomhutbedden

Slapen in een boomhut, hoe stoer is dat! Met de boomhutbedden LIFETIME wordt deze droom werkelijkheid. Deze hoogslapers zijn zowel voor jongens als meiden te gek.boomhutbedden LIFETIME

Boomhutbed

De grootste avonturen worden beleefd in een zelfgemaakte boomhut. Je maakt zo’n hut van allerlei houten latten welke je op verschillende plaatsen vindt. Hierdoor heeft elke lat een andere kleur en formaat. Het boomhutbed van LIFETIME lijkt met zijn verschillende planken op een echte boomhut. Het bed heeft zelfs een naambordje. Door middel van het trappetje of loopplank klimt jouw kind zijn eigen avontuur tegemoet. Combineer het boomhutbed met de andere meubels en accessoires uit de Boomhutserie. Zoals het dekbedovertrek, de zitzak en de linnenkast.

Wilt jouw kind graag een boomhutbed, maar is hij nog iets te klein voor een hoogslaper? Dan laat je gewoon de onderste poten weg. Dat is het voordeel van het modulaire bedsysteem van LIFETIME.

SilverSparkle boomhutbed

Een stralend wit boomhutbed van LIFETIME is de SilverSparkle. De naam zegt het al, een sprankelend hutbed met zilvere accessoires voor meiden. Al is het bed ook heel goed te combineren met stoerdere decoraties voor jongens. Het bed bestaat uit twee varianten, de SilverSparkle whitewash en de wit gelakte SilverSparkle. Bij de eerste variant is de houtstructuur nog zichtbaar, de andere is helemaal zijdeglans wit.

De bijpassende accessoires in de SilverSparkle lijn is onder andere verkrijgbaar bij Babypark.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie