Kinderkamer thema zee

beeld vtwonen Beeld

De zee roept altijd een vakantiegevoel op. En wie verlangt er niet naar vakantie? Een kinderkamer thema zee is een onderwaterdroom voor ieder kind die gek is op vissen, schelpen en zandkastelen.

Krijtverfmuur thema zee

Een leuk idee voor de wand in de zeekamer is krijtmuur. Schilder één wand met krijtverf. De verf kun je in verschillende kleuren kiezen van blauw tot zwart. Teken met een schoolkrijtje vissen op de muur. Maak van een simpel bed een ware oase voor het kind. Laat vissen terug komen in het bed textiel en plak stickers op het bed. Zo breng je in de kinderkamer het thema zee tot leven.

Vuurtoren

Pak uit met accessoires van Huisje Bootje Beestje die passen bij het thema zee. Met een vuurtoren muursticker breng je de zee naar de kinderkamer. Het merk hippekinderspullen heeft deze muursticker in vele kleuren en is maar liefst 180 cm hoog. Een echte blikvanger voor de kinderkamer.

Lees verder onder de advertentie

Kinderkamer zee

Een kinderkamer in zee stijl hoeft niet chaotisch en vol te zijn. Gebruik natuuraccessoires, zoals schelpen en houten meubels. Geef één muur een licht blauwe kleur. Maak met een lijn lampjes golven op de muur. Geef kleur aan de kamer met helderblauwe accessoires. Creëer zo een rustige en speelse zee ruimte voor je kind.

Beeld: LIFETIME