vtwonen

6x zelf kledingrek maken

Een kledingrek is naast praktisch ook decoratief. Je kunt hem kant en klaar kopen, maar zelf een kledingrek maken is eigenlijk veel leuker. Zo kun je het rek helemaal naar eigen wens maken en aanpassen op de daarvoor bestemde ruimte. Zelf kledingrek maken? Wij geven je 6 ideeën!

zelf kledingrek maken
wit kledingrek

kledingrek
kledingrek muur
hangerkleding

Zelf kledingrek maken

Bij onze zelfmakers vind je al enkele voorbeelden om je eigen rek te maken. Zoals dit kledingrek op wieltjes (met instructies).  Je kunt natuurlijk ook andere materialen gebruiken:  we geven je een paar voorbeelden met een houten tak. Een staand (houten) exemplaar kun je ook gemakkelijk zelf maken, op SophieSweetVintage vind je de instructies. Geef ‘m een leuk kleurtje voor de finishing touch!

Uniek kledingrek

Ben je op zoek naar een uniek kledingrek? Blogger Ivania Carpio van Love Aesthetics geeft op haar blog inspirerende voorbeelden en instructies voor bijvoorbeeld een hangend kledingrek van een steigerbuis, een steigerbuizen kledingrek tegen de muur en een multifunctioneel kledingrek.

Bron: 1. Joyce Croonen – 2. Thischicksgotstyle 3. – Weekdaycarnival

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Jacqueline op 19 oktober 2014 om 23:30

Waar kan ik het schilderij 'meow' met de kat vinden? Superleuk is die!

>

vtwonen op 20 oktober 2014 om 09:08

Hi Jacqueline, de poster is van Mini & Maximus. Helaas lijkt het zo te zijn dat de poster niet meer verkrijgbaar is. Je kunt Bodie and Fou in de gaten houden voor eventuele nieuwe posters: http://www.bodieandfou.com/brands/mini-and-maximus

>

vtwonen op 6 maart 2014 om 16:10

We hebben je naam en website toegevoegd, excuses dat dit niet meteen is gedaan!

>

Joyce Croonen op 3 maart 2014 om 23:35

Top om te zien dat mijn foto als inspiratie dient! Zouden jullie mij ook als bron kunnen vermelden? De eerste foto is van mij: http://www.mydubio.com/walk-in-closet/
Bedankt!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties