WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kaartenrek voor je mooiste kaarten

Je vindt en krijgt de mooiste geïllustreerde kaarten. Vaak leg je ze in een laatje en kijkt er nooit meer naar om. Zonde! Want veel zijn er super leuk om in je huis uit te stallen. Dat kan met een kaartenrek of kaartenhouder. Bijvoorbeeld een soortgelijk rek als de displays in de boekwinkel of cafés. Hieronder vind je allerlei verschillende kaartenrekken. Ook zeer geschikt om foto’s in te doen!

De leukste kaartenrekken

Je kent de kaartendisplays uit de boekhandel of supermarkt wel. Vaak zijn dit rekken aan de wand of ronddraaiende carrousels. In de vtwonenshop vind je een kaartenrek voor al je vakantiefoto’s, kaarten en andere mooie herinneringen. Er is plaats voor 28 foto’s of kaarten. Een kaartenrek werkt beter dan een wissellijst en staat origineler dan een magneet- of prikbord.

Uiteraard vind je in de shop van vtwonen meer varianten. In verschillende vormen, zoals een groot rek voor aan de wand, een carrousel voor op het dressoir of een kaartenladder. Vind je de kaartenrekken allemaal te groot? Dan zijn er ook talloze mini-versies verkrijgbaar.

Kaartenrek shoppen

Op zoek naar meer kaartenrekken? Wij hebben hieronder alvast een selectie voor je gemaakt.

Wil je het kaartenrek combineren met andere items? Vind hier o.a. meubels en woonaccessoires van een groot aantal merken in de shop van vtwonen.

Bron beeld vtwonen 05-2015 | Fotografie Henny van Belkom

nog meer: wooninspiratie