WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Het fornuis als eyecatcher in je keuken

De keuken is het hart van het huis. Het is dan ook fijn om je op deze plek te omringen met keukenapparatuur waar je blij van wordt. Het fornuis kan een grote stempel op de keuken drukken. Wij vertellen je hoe je er een echte eyecatcher van maakt! (promotie)

Vrijstaand fornuis

In de meeste keukens loopt het fornuis naadloos over in het werkblad. Hierdoor is de keuken een mooi geheel, maar bestaat de kans dat de het fornuis niet optimaal tot zijn recht komt. Door het fornuis als los, vrijstaand item in je keuken te plaatsen, wordt het een echte blikvanger. De collectie van Falcon biedt traditionele en eigentijdse vrijstaande fornuizen. Of je nu van design houdt of een landelijke stijl ambieert, er is voor ieder wat wils.

XL-formaat

Ben je gezegend met een grote keuken? Pak dan uit met een XL-fornuis. De droom van elke kok, want genoeg plek voor alle pannen en een extra grote oven (of zelfs twee of drie). In de collectie van Falcon vind je fornuizen van 90, 100, 110 en 120cm. Kortom: veel kookplezier en een eyecatcher waar je niet om heen kunt!

Geef het fornuis een kleurtje

Veel fornuizen bestaan uit de tinten zwart, wit, grijs of een combinatie van deze drie. Wil je het fornuis uit je keuken laten knallen? Ga dan voor een kleurtje. Houd het ingetogen met een zachte pasteltint of maak er juist een echte blikvanger van door te kiezen voor een felle kleur. De fornuizen van Falcon zijn er in maar liefst twintig kleuren. Van Olive Green tot Cranberry Red. Het aantal kleuren waaruit je kunt kiezen is afhankelijk van het model waar je voor gaat.

Falcon_900S_Cherry_Dual_Fue

Plaats een achterwand

Geef je de voorkeur aan een inbouwfornuis in een neutrale tint, maar wil je niet dat het fornuis verdwijnt in het geheel? Denk dan eens aan het plaatsen van een achterwand. Naast het praktische aspect (geen vetspetters op de muur), trekt een mooie achterwand de aandacht naar het fornuis, die zo het stralende middelpunt van de keuken wordt. Ga voor een opvallende combinatie van tegels of kies voor een strakke glaswand in een kleur naar jouw smaak.

Bron: in samenwerking met Falcon

nog meer: in de keuken