Minimalistisch wit met stoere accenten in Villa ArenA

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Met een helder idee in haar hoofd bezocht blogger Desiree van Groenendal van Vosgesparis de winkels in Villa ArenA. Resultaat: deze prachtige, inspirerende ‘anders dan anders’ etalage.

Soft industriële touch

Minimalistisch en wit, maar altijd met veel zwarte en stoere accenten. Dat is kort gezegd de herkenbare stijl van Desiree. ‘In de etalage zie je een mix van items waarmee ik mijn stijl goed kon vertalen. Met natuurlijk veel zwart en een soft industriële touch. Wat ik in de diverse winkels bij elkaar heb gezocht, verschilt veel van elkaar, maar komt samen heel mooi uit. Qua interieur vind ik het belangrijk om dicht bij mezelf te blijven en op mijn eigen smaak en gevoel te vertrouwen. Ik hou zelf ook erg van grafische accessoires, zoals zwart witte posters en teksten op de muur.’

Lees verder onder de advertentie

The making of…

‘Vooraf had ik bedacht dat ik geen huiskamersetting met bank wilde doen. Ik ging uit van een eettafel en een kast met stapels serviesgoed erin. Uiteindelijk heb ik de kast vervangen door deze stoere print op aluminium. De grote lamp en metalen poef passen er perfect bij. Als laatst heb ik wat zachte materialen en spullen voor op tafel gezocht. De rubberen schaal vind ik superstoer en de draadvorm komt terug in de dierenkoppen aan de muur.’

Stylingidee: ‘Een stoere, industriële hoek in huis kun je perfect zelf maken. Zet bijvoorbeeld een grote foto met industriële afbeelding op de grond met een lamp op een statief.”

De keuze van Desiree van Vosgesparis

‘Inspiratie is overal te vinden. Een enkele zwarte muur of een aparte stoel in een hoekje is soms voor mij al genoeg.’

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

1. Grijze lange kaarsen van Xooon, 2. Roderick Vos kandelaar van Piet Klerkx, 3. Rubberen decoschaal van Goossens, 4. Lap zwart leer van Piet Klerkx, 5. Stoel Lhasa van Hulshoff, 6. Eetkamertafel Bole van Goossens, 7. Prisma beren van Feelings, 8. Kop met hoorn op statief van Feelings, 9. Eetkamerstoel OMG van Feelings, 10. Krukje industrie van Goossens, 11. Brinker feel good carpet van Feelings, 12. Wanddecoratie van Xooon, 13. Vintage industriële lamp van Mijn woonwinkel, 14. Bijzettafel Valentino van Profijt, 15. Grijze plaid van Profijt, 16. Tajini 27 cm van Cook & Co, 17. Azijn en olie van Cook & Co, 18 Pastaborden van Cook & Co, 19. Vijzel middel van Cook & Co, 20. Eetkamerstoel Spin van Goossens, 21. Bruin/zwarte plaid van Piet Klerkx.

De etalage van Desiree is nog tot en met 31 december te bewonderen in Villa ArenA.

Lees verder onder de advertentie

Villa ArenA
De Entree 1
1101 BH
Amsterdam Zuid-Oost

Bron: in samenwerking met Villa ArenA