Chateau Marillaux van de familie Meiland staat nu op Funda

beeld vtwonen Beeld bron: Funda
Beeld bron: Funda

Chateau Marillaux, waar de eerste seizoenen van Chateau Meiland plaatsvonden, staat nu op Funda. Je zou denken, wie wil nou niet in een Frans kasteel wonen? Maar zo makkelijk gaat de verkoop niet, het chateau staat namelijk al vanaf vorige zomer te koop. De Meilandjes proberen nu via Funda een koper te vinden en wij genieten van het kijkje achter de deuren.

Lees verder onder de advertentie

Chateau Marillaux

In 2019 sprong familie Meiland in het diepe met de start van de verbouwing van Chateau Marillaux. Alles werd gefilmd en we genoten massaal van Chateau Meiland op tv. Na heel wat tegenslagen was de verbouwing geslaagd en heeft de reality familie van de Franse allure kunnen genieten. Maar aan al het goede komt een eind. Familie Meiland probeert al langere tijd van het kasteel af te komen, alleen zonder succes. Ondertussen is de vraagprijs flink gedaald en staat het te koop op Funda. Voor een bedrag van 795.000 is het kasteel van jou.

beeld vtwonen Beeld bron: funda
Beeld bron: funda

Wat staat je te wachten

Ga je het avontuur aan? Dan staat er een landgoed van 6,5 hectare met daarop een kasteel van 950 m² op je te wachten. Het chateau heeft in totaal achttien slaapkamers, vier badkamers en een zwembad. Dat is niet alles, de meubels zitten bij de prijs inbegrepen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het opzetten van een bed & breakfast, want het linnengoed en het servies blijft allemaal achter en de website krijg je erbij. Het enige wat je hoeft te doen is je koffers pakken en gaan. Tijd om te ‘wijnen, wijnen, wijnen’.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Zo haal je een vleugje Chateau Meiland in huis

beeld vtwonen Beeld bron: funda
Beeld bron: funda
beeld vtwonen Beeld bron: funda
Beeld bron: funda

Funda

Er zijn veel originele elementen bewaard gebleven waardoor het chateau een écht Franse uitstraling heeft. Elke ruimte in het huis heeft zijn eigen sfeer en de antieke meubels en accessoires maken het plaatje af. Wil iedereen niet een vleugje Chateau Meiland in huis? Het is natuurlijk voor lang niet iedereen weggelegd om de investering te doen. Maar dat maakt het niet minder leuk om door de foto’s te scrollen. Je vindt ze hier.

LEES OOK
O la la, zo haal je de Parijse stijl in huis

Lees verder onder de advertentie

Shop de stijl…

Bron: Funda