5x Scandinavische interieurwinkels waarmee je het huis helemaal ‘hygge’ maakt

Circle of Enjoy; Original Home cushion handwoven naturel 60 x 60 €39,95,- House Doctor vaas Aljeco €89,95,- Monk & Anna soma half moon bag seashell €44,95,- Monk & Anna herb backpack seashell € 69,95,- House Doctor vaas cinth €17,95,- House Doctor box craft €59,95,- Monk & Anna notebook s seashell € 9,95,- Monk & Anna notebook black €14,95,- Original Home jute cushion €59,95,- Original Home lampshade fei 02 €39,95,- Original Home lampshade fei €39,95 (alleen verkrijgbaar in de winkel),- House Doctor plaid kolonia €64,95,- House Doctor vaas forms low € 21,95. Beeld Beeld: Esther de Leeuw
Beeld Beeld: Esther de Leeuw

De minimalistische sfeer, de natuurlijke materialen en kwalitatieve designs. We krijgen geen genoeg van het Scandinavische interieur. Ondanks dat Nederland niet groot is, zijn er genoeg Scandinavische interieurwinkels te vinden waarmee je het huis helemaal hygge (een begrip dat iets in de richting van gezellig betekent) kunt maken. Waar? Dat vertellen we je maar al te graag.

Lees verder onder de advertentie

1. Circle of Enjoy

Een droom die uitkomt. Femmy en Eshter, moeder en dochter, hebben anderhalf jaar geleden hun eigen woonwinkel opgericht. Geïnspireerd door de Scandinavische trends, biedt Circle of Enjoy diverse mode- en interieuraccessoires aan. Met een grote collectie aan woonitems, kleine meubels, textiel en verlichting kun je van je huis écht een thuis maken.

Circle of Enjoy is gevestigd in Grou (Friesland). Iets te ver? Neem dan een kijkje op hun website, Facebook of Instagram en raak geïnspireerd door alle natuurlijke materialen en natureltinten.


Instagram: @circleofenjoy
Facebook: Circle of Enjoy

2. North Sea Design

Geef je tuin een Scandinavische look met de interieuritems van North Sea Design. Deze woonwinkel, gevestigd in de Vorden (Achterhoek), beschikt over een groot aantal Deense woonmerken. Naast (keuken)accessoires en meubilair voor binnen en buiten, biedt de woonwinkel ook een selectie vintage-items aan.

Laat je adviseren in de woonwinkel of neem een kijkje op de website en socials.

Instagram: @north_sea_design
Facebook: North Sea Design

LEES OOK
Binnenkijken in een zwart-witte designloft in Helsinki

3. Blikfang

Blikfang, een Deense naam die blikvanger in het Nederlands betekent. En dát is deze parel onder de Scandinavische interieurwinkels zeker. Met 37 merken is het een warenhuis vól Scandinavische designs. Alle producten zijn functioneel en geselecteerd op basis van duurzaamheid in de vormgeving en kwaliteit.

Ga langs bij hun vestiging in Deventer of neem een kijkje op hun website of socials.

Instagram: @blikfang.nl
Facebook: blikvang.nl

4. Skandinavien

‘Voor ieder wat wils’. Dat is het uitgangspunt van de woonwinkel Skandinavien. Van keuken- en badkameraccessoires, tot lampen en diverse woonaccessoires. Voor ieder interieur is er een stijlvol item te vinden.

Vind je item in hun winkel in Vlissingen of scroll door hun webshop en socials.

Instagram: @skandinavien.nl
Facebook: Skandinavien

5. Bolia

Deze Deense meubelketen heeft een eigen designteam, dat bestaat uit ontwerpers van over de hele wereld. De meubels worden met de hand gemaakt en bestaan uit natuurlijke materialen. Het designteam ontwerpt tijdloze designartikelen die exclusief bij Bolia te koop zijn.

Neem een kijkje in de webshop en op de socials of leef je uit in één van hun 19 fysieke Scandinavische interieurwinkels. Bekijk hier alle locaties.

Instagram: @boliacom
Facebook: Bolia.com

LEES OOK
5x binnenkijken in huizen met een scandinavisch interieur

Scandinavisch shoppen

Bron: beeld: fotografie Esther de Leeuw

Lees verder onder de advertentie