WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nicolette Fox: “Om me heen zie ik veel creatieve initiatieven ontstaan: dé winst van 2020”

Nicolette Fox is hoofdredacteur van vtwonen. Waar ze blij van wordt? Dat vtwonen velen een helpende hand heeft kunnen bieden bij het creëren van een fijn thuis, juist in deze gekke tijd. Met een dosis flexibiliteit en omdenken kun je veel bereiken: wat haar betreft zijn alle creatieve initiatieven dé winst van 2020. “Het stemt mij hoopvol. En hoop is wat we nodig hebben.”

“Als klap op de vuurpijl won vtwonen dé prijs in ons vak: de Mercur

Magazinemerk van het jaar.”

Magazinemerk van het jaar

Yes, we hebben gewonnen! Ik zit hier te glimmen van trots. Trots op vtwonen en vooral op ons team. Op de valreep van 2020 werd vtwonen bekroond met de grootste prijs in ons vak: de Mercur Magazinemerk van het jaar. Een prachtige erkenning voor een teamprestatie van formaat in bizarre tijden. 2020 was een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Een zwaar jaar ook, waarin ik zowel zakelijk als privé opnieuw leerde om positief te blijven. Om door te gaan met en dankbaar te zijn voor wat er wél is, hoe klein ook.

Een fijn thuis creëren

Zo bleek ons huis veel multifunctioneler dan we ooit dachten. Het was ons toevluchtsoord, maar werd ook kantoor, kinderopvang, school, restaurant en zelfs vakantiebestemming. En de plannen die we ver voor de crisis op de redactie hadden gesmeed om nieuwe merken en producten te lanceren, bleken ineens zó actueel en zó relevant. Nieuwe edities als vtverbouwen, de specials TUIN en DIY en het online vtwonen college werden direct opgepikt door een groot publiek. Ik ben bijzonder dankbaar dat we velen een helpende hand hebben kunnen bieden bij het creëren van een fijn thuis, een veilige plek die juist in deze gekke tijd extra belangrijk is. Daar word ik blij van.

Hoopvol

Ik ben trots op het hele team dat ondanks het continu werken op afstand met veel passie, inzet, creativiteit en wat kunst- en vliegwerk alles op alles zette om je te inspireren en om alle woonvragen te beantwoorden. We hebben bewezen dat we met een dosis flexibiliteit en omdenken heel veel kunnen bereiken. Om me heen zie ik nog veel meer creatieve initiatieven ontstaan, wat mij betreft dé winst van 2020. Het stemt mij hoopvol. En hoop is wat we nodig hebben.

HOME SWEET HOPE

Liefs,

Nicolette Fox, hoofdredacteur

Instagram: @nicolette_fox

Meer lezen?

Bestel vtwonen 01-2021 direct online en betaal geen verzendkosten.

nog meer: Hoofdredactie