WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak 7x kans op een set met karaf & glazen van Household Hardware

Deze schitterende set van Household Hardware bestaat uit een karaf en zes glazen met stuk voor stuk een bijzonder verhaal: het glaswerk wordt met de hand geblazen van gerecycled glas. Wil jij de set winnen? Doe snel mee en maak kans op 1 van de 7 sets.

Household Hardware set

Marokkaanse ambacht

Household Hardware heeft de geheimen van het glasblazen geleerd van ambachtslieden uit Marokko. Samen ontwerpen ze de mooiste producten van glas. In elk glaswerk zit tijd en vakmanschap, en dat maakt het zo magisch. Deze Wave set heeft zijn naam te danken aan het golvende glas en de kleur van gerecylede bierflesjes. De set heeft een waarde van € 78,- en bestaat uit een mooie karaf en zes waterglazen. Een fijne extra: het glaswerk mag gewoon in de vaatwasser.

Winnen?

Wil jij een set glaswerk van Household Hardware t.w.v. € 78,- winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op woensdag 2 december.

Voor deze actie zijn de DPG Media spelvoorwaarden van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender