WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoofdeinde bekleden

Aan een bed zit vaak niet zoveel bijzonders. Het is van hout en er ligt een matras op. Daar is alles wel mee gezegd. Zonde! Het bed is het grootste meubelstuk in je slaapkamer. Maak er daarom een mooie en fijne plek van. Bijvoorbeeld door een nieuw, bijzonder bedhoofdeinde te maken. Of door het bestaande hoofdeinde te bekleden. Je zult versteld staan van het resultaat!

hoofdeinde wit

Hoofdeinde bed zelf maken

Steigerhout is op het moment een erg populaire houtsoort. Begrijpelijk! Door de stoere, ruige maar warme uitstraling is het zeer geschikt voor in je interieur. Je kan er zelf een bedhoofdeinde van maken. Oude steigerplanken of houten vloerdelen zaag je op de maat van je bed en bevestig je aan elkaar. Dit wordt een grote plaat welke je achter het hoofdeinde schuift.

Ook van decorpanelen maak je een mooi hoofdeinde. Deze panelen hebben een leuk motief en zijn makkelijk te bewerken. Geef ze een leuk, fel kleurtje!

Bestel de materialen om zelf een hoofdeinde voor je bed te maken online.

Hoofdeinde bekleden met stof

In hotels zie je vaak prachtige bedden met romantische hoofdeindes. Bijna allemaal bekleed met stof en stofknopen. Staat mooi en is lekker zacht om tegenaan te zitten. Jij kan zelf zo’n hotelsfeer creëren door een hoofdeinde te bekleden. Bekijk hieronder de mogelijke hoofdeindes en ga aan de slag:

Shop kant-en-klare hoofdborden

Liever niet zelf aan de slag? Shop deze kant-en-klare items.

nog meer: DIY