WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

IJzersterke Zamioculcas: makkelijk en natuurlijk

Stylist Leonie Mooren heeft deze maand een makkelijke plant voor ons uitgekozen. Geen groene vingers? Dan is de Zamioculcas perfect voor jou! (promotie)

Bikkel

Als je op zoek bent naar een plant die bijna niet kapot te krijgen is, is de Zamioculcas je vriend. Deze bikkel kan op een lichte en op een minder lichte plek staan, en kan het hebben als je eens een keer (of drie) vergeet om water te geven.

Lekker makkelijk

De Zamioculcas is niet alleen makkelijk in de omgang maar ook een verrijking voor elk interieur. Door zijn stevige en veerachtige bladeren, staat ie mooi naast de bank. Of als losse tak in een vaas. Lijkt een beetje op gestileerde veer!

zamioculcas hangplant

Mospot

De plant is ook supergeschikt voor een hangend ‘tuintje’. Je hebt ze in heel veel vormen en maten: van stof, hout of ijzerdraad. Maar ook van mos! Leuk voor een natuurlijk extraatje in huis.

Elke maand stelt Leonie een andere plant centraal. Want in elk interieur past wel een plant en er zijn heel veel mogelijkheden. Volgende maand: de potroos. Kijk voor meer info op www.mooiwatplantendoen.nl.

De Zamioculcas is de woonplant van de maand juni. Nieuwsgierig hoe Souraya van Binti Home de Zamioculcas een plekje in huis heeft gegeven? Lees het hier.

Bron: in samenwerking met mooiwatplantendoen.nl.

logo-europa-2

nog meer: Botanisch wonen