kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Groen om te volgen

Groene bloggers, er zijn er zoveel van dat je onmogelijk álles bij kunt houden. Inspirerend zijn ze allemaal, maar deze willen we je echt niet onthouden. (promotie)

Urban Jungle

Bij Urban Jungle Bloggers beland je letterlijk in een jungle. Een jungle van groene bloggers die planten met liefde in de schijnwerpers zetten. En hoe! Verdwaal in een verzameling van mooie foto’s en laat je inspireren. Thuiskomen in je eigen jungle, daar word iedereen blij van.

De Groene meisjes

Ze denken groen, ademen groen en eten groen. Merel en Jamie (de groene meisjes dus) laten zien hoe je op een leuke en makkelijke manier je leven een beetje groener kunt maken. Groene reizen en hotspots, een groenere woonkamer en vegan food; superinteressant om te volgen.

Thuis bij Binti Home

Door de mix van Egyptische invloeden en creativiteit van Nederlandse bodem is de blog Binti Home een feestje om te volgen. Met een inspirerende styling, mooie foto’s en een prettige en warme sfeer jeuken je handen keer op keer om zelf met het interieur aan de slag te gaan. En daarbij mag een beetje groen natuurlijk niet ontbreken. Cactussen, palmen, hangplanten; bij Souraya thuis zijn planten onmisbaar.

groene bloggers

Marieke – bloemkunstenaar- Nolsen

Denk je aan februari, dan denk je niet meteen aan vazen vol vers geplukte bloemen. Een bezoek aan het blog Bloemerig Bloem Blog is daarom een verfrissend blog in deze donkere dagen. De vazen vol sneeuwklokjes en gedroogde lampionnetjes, kransen met klimop en Helleborus, allemaal worden ze regelrecht uit eigen tuin geplukt. Marieke Nolsen wordt er inmiddels om geroemd. Uit elk seizoen weet zij wel een hoogtepunt voor op vaas te schikken. Het is mogelijk om bij Marieke in leer te gaan om haar bloemschikskills onder de knie te krijgen, maar je kunt ook alleen een kijkje nemen op haar blog – en diezelfde seizoensbloeiers in je eigen tuin aanplanten.

Bron: in samenwerking met mooiwatplantendoen.nl
Bron: 1. vtwonen april 2015 | Fotografie Alexander van Berge | Styling Cleo Scheulderman, 2. Binti Home

nog meer: Botanisch wonen