WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Groen om te doen

Ha, herfst! Binnen blijven doen we niet. Er is nog genoeg te doen buiten de deur. De volgende groene evenementen mag je niet missen. (promotie)

verborgen+tuinen

Rondje Limburg

Je moet natuurlijk wel een paar hele goede redenen hebben om helemaal naar het zuiden van het land af te reizen. Een daarvan zijn de Kasteeltuinen in Arcen. Plak er gerust een weekendje aan vast, want in Limburg vind je ook de Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf. Kortom, twee prachtige parken waar je uren kunt ronddwalen.

Welcome to the future

Een groen festival waar je lekker kan dansen tussen de groene heuvels van het Twiske, vlakbij Amsterdam. Het festival wordt gerund door ‘green teams’ en draait volledig om duurzaamheid. De muziek: house, techno en alles daar tussenin.

Terug in de tijd

Op historisch landgoed de Wiersse in Vorden vind je ruim 16 hectare tuinen omringd door 32 hectare landschapspark.

Eindeloos bloemen plukken

Wel eens bloemen geplukt bij een pluktuin? Eén keer en je wilt niet anders meer. Voor nog geen tientje pluk je een gigantisch groot boeket. Bovendien kies je elke bloem zelf uit en blijven ze op vaas veel langer goed dan bloemen van de bloemist. Kijk op pluktuinen.nl voor een pluktuin bij jou in de buurt.

Bron: in samenwerking met mooiwatplantendoen.nl.

nog meer: Botanisch wonen