WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De wondere wereld van Poupette + Paulette

Maak kennis met de familie Poupette + Paulette!  Een Belgisch merk van een moeder die gelooft dat een betoverde wereld een mooiere wereld is. Debby De Waele, die in 2005 eerste eredame van Miss België werd, maakte haar droom waar met de lancering van haar eigen kindercollectie. Ik dook mee in haar magische wereld, en mocht al dat moois fotograferen. Dromen jullie even mee?

Van droom tot werkelijkheid

Maak je geen zorgen als je Debby betrapt op dromen! Dagdromen over een eigen verzameling kinderontwerpen werden werkelijkheid toen ze haar fantasiewereld begon uit te schetsen. Niet veel later volgde de eerste samples, en al snel kon je haar ontwerpen terugvinden op designermarktjes, leuke kidsstores en uiteraard in haar eigen webshop. De collectie poppen, kussens, poefs en dekbedovertrekken werd kleurrijk en vreugdevol, helemaal zoals ze het voor ogen had.

Magische wereld

De ontwerpen van Poupette + Paulette moeten kinderen inspireren om hun eigen magische verhaal te verzinnen. Zodat ze meegenomen worden naar een wereld waar bambi’s en leeuwen in harmonie samenleven en waar gigantische eenhoorns en luiaards geen denkbeeldige vrienden zijn, maar lieve reuzen die je kunt knuffelen en waaraan je je best bewaarde geheimen kunt toevertrouwen.

Kids room

Niet alleen de kids zijn verzot op de leuke poppen, ze zijn bovendien ook erg mooi als ze in je interieur blijven rondslingeren. Wanneer je verschillende poppen samen opbergt in een rieten mand, maken ze de kinderkamer extra gezellig. Of geef ze een leuke plek in een zeteltje, of aan de rand van het bed. Wedden dat je kids niet meer zonder willen slapen?

Debby droomt intussen ook nog verder, en maakt plannen om de collectie uit te breiden. Hou haar dus zeker in de gaten!

Over Dorothee van The Fresh Light

Creatieve duizendpoot Dorothee Dubois is architecte, fotografe en styliste. Ze houdt ervan om het internet af te schuimen naar leuke webshops, en op vlooienmarktjes op zoek te gaan naar originele en unieke stukken. Op haar blog The Fresh Light inspireert ze je met haar prachtige foto’s, gekenmerkt door een minimalistische en frisse stijl. Met passie combineert ze objecten tot uitgepuurde settings voor productshots en foodpics. Voor vtwonen gaat ze op zoek naar de mooiste woonaccessoires.

Tekst en fotografie: Dorothee Dubois

nog meer: bloggers