WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pop-up Perfect Living in Antwerpen

De tijd van het jaar die we liefst gezellig thuis doorbrengen met familie en vrienden, is eindelijk daar! De uitgelezen periode om je interieur op te fleuren zodat je de feestperiode extra sfeervol kan doorbrengen. Nathalie Bakker, oprichtster van Perfect Living, helpt je graag op weg om van je interieur een uniek totaalconcept te maken. Van 15 november tot 15 januari opent ze een pop-up store in de Lombardenvest 18 in het hartje van Antwerpen. De permanente winkel van Perfect Living vind je terug in de nabijgelegen Kloosterstaat.

Perfect Living x Furnified

Nathalie heeft een passie voor stoffen, prints en kleuren, en weet deze op een originele en verfrissende manier te combineren. Ze begeleidt je vanaf de start van je renovatieproject tot en met afwerkingsfase, gaande van raamdecoratie, wandbekleding en tapijten tot meubelstoffering en kussens. Daarnaast vind je in haar showroom ook een leuke selectie aan meubels, verlichting en kleinere decoratieve woonaccessoires zoals kleurrijk keramiek en prachtige vlinderstolpen.

Voor deze pop-up store sloeg Nathalie de handen in elkaar met Furnified, het populaire Belgische meubellabel dat eigentijdse ontwerpen aanbiedt aan betaalbare prijzen. Eik, teak, leder en marmer zijn de belangrijkste materialen van hun collectie, die bestaat uit o.a. retro dressoirs, lederen sofa’s en marmeren tafeltjes.

Een unieke winkelbeleving die je zeker niet mag missen tijdens de eindejaarsperiode!

Praktisch

15 november – 15 januari
Lombardenvest 18
2000 Antwerpen
ma-za: 11-18u
zo 12-18u (tijdens kerstshopping)

Vanaf 1 februari
Kloosterstraat 22
2000 Antwerpen

Over Dorothee van The Fresh Light

Creatieve duizendpoot Dorothee Dubois is architecte, fotografe en styliste. Ze houdt ervan om het internet af te schuimen naar leuke webshops, en op vlooienmarktjes op zoek te gaan naar originele en unieke stukken. Op haar blog The Fresh Light inspireert ze je met haar prachtige foto’s, gekenmerkt door een minimalistische en frisse stijl. Met passie combineert ze objecten tot uitgepuurde settings voor productshots en foodpics. Voor vtwonen gaat ze op zoek naar de mooiste woonaccessoires.

Bron: Tekst en fotografie: Dorothee Dubois (www.thefreshlight.com)

nog meer: bloggers