WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Feel good conceptstore Futur in Ekeren

In een charmant hoekpand in hartje Mariaburg (Ekeren), vind je de leuke conceptstore Futur. De strak gerenoveerde witte gevel, met stijlvolle houten vitrines laten ongetwijfeld elke passant op de Kapelsesteenweg even stilstaan. Je stapt er binnen in een wereld van smaakvol gekozen cadeautjes en hebbedingen die Joke Vermeiren met veel zorg bij elkaar heeft gebracht. Bij zoveel moois neem je graag even de tijd om te kiezen, wat in deze prachtige lichte ruimte op zich al een feel good belevenis is.

Het perfecte geschenk

Bij Futur vind je erg leuke accessoires voor je interieur, en nog veel meer! Op witte rekken aan de muur staan mooi geschikte heerlijke zepen, Scandinavische parfums en natuurlijke verzorgingsproducten. Ook trendy kussens, geurkaarsen en lifestyle boeken behoren tot het assortiment. Leuk zijn ook de Papette-wenskaarten, van de naburige drukkerij Dirix, voor elke gelegenheid en steeds met dat tikkeltje meer… In een gezellig zijkamertje heeft Joke alles voor de kids ondergebracht: een collectie hippe, kleurrijke fietshelmen trekt meteen de aandacht, maar je vindt er ook super schattige kledij en speelgoedjes voor de kleintjes. Indien je graag een lijstje zou leggen voor je communicant of jarige begeleidt Joke je met veel plezier, zodat familie en vrienden zowel online als in de winkel hun cadeautjes kunnen reserveren voor deze bijzondere dag.

Made in Belgium

Joke besteedt veel aandacht aan originaliteit en authenticiteit, en geeft er de voorkeur aan om samen te werken met Belgische vrouwelijke ondernemers. Je zal er dus steeds nieuwe merken kunnen ontdekken van lokale ontwerpers en makers. Dat vind ik fantastisch! Op deze manier dragen je cadeautjes een warme boodschap mee en een mooi verhaal achter het merk. Je originele aankoop wordt bovendien prachtig verpakt, wat je shopervaring helemaal af maakt.

Elke maand organiseert Futur een late night shopping, telkens op een donderdag van 17u tot 22u. Garantie voor een gezellige avond met een hapje en drankje erbij, en een fijne babbel! Hou ook zeker de sociale media van Futur in de gaten, want dagelijks worden er de nieuwe leveringen gepost. Ook op de webshop kan je eens rustig binnen kijken vanuit je luie zetel. Veel winkelplezier!

Praktisch

Futur Conceptstore
Kapelsesteenweg 589
2180 Ekeren
Open op maandag van 10u tot 17u, dinsdag van 10u tot 18u en van donderdag tot zaterdag van 10u tot 18u. Woensdag en zondag gesloten.

Over Dorothee van The Fresh Light

Creatieve duizendpoot Dorothee Dubois is architecte, fotografe en styliste. Ze houdt ervan om het internet af te schuimen naar leuke webshops, en op vlooienmarktjes op zoek te gaan naar originele en unieke stukken. Op haar blog The Fresh Light inspireert ze je met haar prachtige foto’s, gekenmerkt door een minimalistische en frisse stijl. Met passie combineert ze objecten tot uitgepuurde settings voor productshots en foodpics. Voor vtwonen gaat ze op zoek naar de mooiste woonaccessoires.

nog meer: bloggers