Roze in huis PRCHTG

beeld vtwonen Beeld

Wie ons op PRCHTG een beetje volgt, weet dat roze niet weg te denken is uit onze interieurs. Roze is onze grote liefde. Je komt haar in alle variaties – zalmroze, neonroze, babyroze en oudroze – in onze woonkamers tegen.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Fijne combinaties

Onze lievelingskleur – we blijven toch meisjes – laat zich natuurlijk goed combineren met zwart, grijs, wit en met andere pasteltinten. Maar wij worden pas echt blij als we roze combineren met rood, groen of okergeel. Vooral die laatste combinatie vinden wij een hele mooie!

Roze design

Gelukkig kunnen wij bij onze favoriete labels en ontwerpers goed slagen voor roze items. Zo vullen wij onze vaasjes van Foekje Fleur, Elke van den Berg en Lenneke Wispelwey graag met uitbundige, kleurrijke bloemen. Bij grote merken als Muuto en Hay slagen wij voor zachte kussens, perfecte stoeltjes en toffe lampen in de allerfijnste tinten roze. Een prettige bijkomstigheid: onze mannen vinden het allemaal prima!

Begin klein

Heb jij ook een partner die niet bang is voor roze en durf jij te experimenteren met deze prachtige kleur, maar wil je je niet meteen aan een fauteuil of lamp wagen? Maak dan een beginnetje met bijvoorbeeld een mooie kandelaar, zoals de floe van Normann Copenhagen of de – inmiddels beroemde – tallow van Ontwerpduo. Ook een leuke eyecatcher is deze opbergmand van Ferm Living. Fleur krijgt altijd veel complimenten over haar roze Elke van den Berg klokje (zie foto) en ook het Lammers & Lammers popje van Jessica is een graag gezien interieuritem. Geloof ons, als je eenmaal voor roze bent gevallen is er geen houden meer aan!

Lees verder onder de advertentie

PRCHTG

beeld vtwonen Beeld

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica