WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Uniek overnachten bij Mother Goose in Utrecht

In hartje Utrecht, gelegen aan de Ganzenmarkt, bevindt zich het unieke en hippe hotel Mother Goose dat je als interieurliefhebber niet wilt missen!

Mother goose hotel

Mother Goose hotel

Mother Goose hotel

Mother Goose hotel

Mother Goose hotel

Mother Goose hotel

Mother Goose: interieur

Mother Goose bevindt zich in een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. In de 20e eeuw heeft het dienst gedaan als matrassenfabriek. Het pand heeft een flinke opknapbeurt gehad maar de historie van het pand en karakteristieke details zijn voor een groot deel bewaard gebleven. Ik vind het fantastisch dat ze de historie van het pand in het interieur terug hebben laten komen en daardoor is het dan ook een perfect voorbeeld van REMADE with love (hermaakt met liefde).

Het interieur is een mix van oud & nieuw. In de kamer waar wij sliepen (de suite) is de oude bakstenen muur zichtbaar gemaakt, staan in de hoek twee vintage rotan stoeltje, ligt op de vloer een moderne gietvloer met daarop een dierenhuid en kun je slapen in een heerlijke boxspring van Morpheus (de interieurontwerper en beddenleverancier van dit hotel). Ook heeft deze kamer een fantastisch uitzicht op de domtoren, zelfs vanuit het ruime bad!

Mother Goose: 23 unieke kamers

Wij sliepen in de luxe suite maar ook de andere 22 kamers van Mother Goose zijn fantastisch! Deze kamers zijn verdeeld over vier verdiepingen welke ieder een eigen sfeer(wit, grijs, bruin of zwart) en formaat (small, medium, large en suite) hebben. Houd je heel erg van een Scandinavisch interieur? Boek dan een kamer op de white floor.

Dit hotel in Utrecht is echt een aanrader. Het Eye Hotel, het zusje van Mother Goose, is overigens ook een absolute aanrader! Ga je binnenkort een stedentrip maken naar Utrecht? Neem dan ook eens een kijkje in mijn cityguide van Utrecht waarin ik mijn favoriete adresjes met je deel.

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen award heeft gewonnen. Naast alle interieur ideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

nog meer: bloggers