WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Schatgraven tijdens showUP

Twee keer per jaar vindt het showUP event plaats, waar zowel inkopers als pers en media nieuwe producten en merken uit de home & gift-branche kunnen ontdekken. Als interieurblogger wilde ik dit event natuurlijk niet missen! In deze blog laat ik je kennismaken met mijn interieur-favorieten die ik op dit event ben tegengekomen. En op mijn blog REMADE with love deel ik mijn lifestyle-favorieten met jullie. 

Haal buiten naar binnen en binnen naar buiten

Het Deense merk House Doctor blijft een van mijn favoriete merken. Ze weten mij elk seizoen weer te inspireren en dat niet in de laatste plaats door het gebruik van prachtige materialen. Volgens House Doctor speelt dit seizoen de natuur de hoofdrol in onze interieurs. We kiezen om twee redenen voor details die geïnspireerd zijn op de natuur: we willen laten zien wie we zijn en willen bovendien rust in ons huis creëren. Niet alleen wordt de natuur in huis gehaald, maar ook wordt er aandacht besteed aan het buiten creëren van een knus binnengevoel.

Vintage industrials van de toekomst

Ook over het nieuwe label Brût Home Industrials ben ik razend enthousiast geworden! Rick, de oprichter van dit nieuwe merk, heeft op zoek naar vintage industriële vondsten voor zijn winkel Brût Amsterdam veel door Europa gereisd. Dit heeft hem geïnspireerd om het eigen interieurlabel Brût Home Industrials te ontwikkelen. Voornamelijk met de toepassing van materialen waar niet alleen hij, maar zeer zeker ook ik, dol op is: staal, hout en leer. Geen look-a-like vintage, maar producten van zware kwaliteit, elegant design en gemaakt door ambachtslieden. Volgens Rick, en ik kan mij daar geheel in vinden, zijn dit de vintage industrials van de toekomst!

Frisse kleuren en unieke dessins

Bij FEST Amsterdam ben je helemaal aan het juiste adres als je van design en kleur houdt. De nieuwe plaids van dit merk vind ik echt om over naar huis te schrijven (dit dan naast het schrijven van blogs :)). Deze plaids zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins.

Pastels and poetry art wall

Deze stand van het Deense design merk ViSSEVASSE trok direct mijn aandacht. Een enkele blik op deze muur gaf mij meteen een heerlijk nostalgisch gevoel. Dit nostalgische gevoel gecombineerd met minimalistisch design en verfijnde pasteltinten maken het voor mij een zeer geslaagde artwall.

Unieke vondsten en verloren schatten

Urban Nature Culture (UNC) is een merk dat al een tijdje geleden op Instagram mijn aandacht trok. Ik was dus heel blij dat ik dit merk op het showUP event in real life kon ontmoeten. UNC vertelt je unieke verhalen en brengt je verloren schatten. Anne Marie, de oprichtster van UNC, reist regelmatig naar allerlei locaties om voor de liefhebbers op zoek te gaan naar verborgen parels en unieke vondsten. UNC creëert producten met een verhaal waar je diverse culturen in terugziet.

Favoriete lifestylemerken

Naast deze interieurmerken heb ik ook nog een aantal toffe lifestylemerken gespot. Deze deel ik met je op mijn blog remadewithlove.nl.

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen-award heeft gewonnen. Naast alle interieurideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast, houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers