kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Veel wooninspiratie onder één dak

Soms – het komt niet zo vaak voor – hebben we geen zin om de stad in te gaan en van winkel naar winkel te slenteren, maar willen we veel inspiratie onder één dak. Een plek waar we terecht kunnen voor een grote verscheidenheid aan accessoires en meubels én een lekkere latte met een dito broodje: Loods 5 dus!
loods 5 bank cognacloods 5 hanglampenloods 5 mint salontafelloods 5 lampenkap

Zaandam, Sliedrecht en Amersfoort

Een echte interieurfreak hoeven wij natuurlijk niet te vertellen dat Loods 5 een groot woonwarenhuis is dat lifestyle- en interieurartikelen aanbiedt van verschillende importeurs, groothandelaren en fabrikanten. Deze deelnemers weten in Zaandam maar liefst 20.000 m2 te vullen met woonaccessoires, verlichting en meubels. Dit is dan ook het grootste filiaal, gevolgd door Amersfoort en Sliedrecht. Probeer daar maar eens met lege handen naar buiten te lopen!

Loods 5 design & art

Het zal je niet verbazen dat Loods 5 design onze favoriete afdeling is, hier worden veel van onze favoriete labels verkocht. Te denken aan onder andere: Muuto, Hay, Ferm Living, Pols Potten, Vitra en Ahrend. En alles is altijd ruim op voorraad! Hoe fijn is het om niet zes weken te hoeven wachten op je nieuwe eetkamerstoelen, maar nog dezelfde avond met vrienden te dineren op je nieuwste aanwinsten? Leuk om te weten: Jessica werkte 10 jaar geleden op de designafdeling van Sliedrecht. Toen kon je daar nog niet terecht voor interieuraccessoires, maar inmiddels kun je er terecht voor de allerlaatste collecties van de tofste merken en een heuse kunstcollectie.

Onderbreek het shoppen even met een kop koffie, een vers sapje en naar wens met taart of een broodje in restaurant ‘Loods 5 Lekkers’. Wij gebruikten deze locatie al meer dan eens om lekker bij te kletsen met vriendinnen, gevolgd door een rondje langs alle goedgevulde units.

vtwonen concept shop

Begin september opende vtwonen haar eigen concept shop in Loods 5 Amersfoort, hier vind je alle items uit de vtwonen collectie! Hier lees je meer over de feestelijke opening. Binnenkort is ook het filiaal in Sliedrecht aan de beurt, een goede reden om snel een bezoekje te plannen, bel je vriendin maar vast!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers