kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kerstballen van Hella Duijs

Kerstmis, wij hebben een beetje een haat-liefde verhouding met haar. Het liefst doen we er niet aan mee, maar zeg nou zelf, wie houdt er niet van wat extra glitters, flakkerende vlammetjes en hier en daar wat goud? En dus worden ook onze huizen aangekleed met wat kerstgroen, mooie kaarsen en zelfs een klein beetje kitsch (nu mag het!).Kerstballen Hella Duijs

Kerstballen Hella Duijs

Kerstballen Hella Duijs

Kerstballen Hella Duijs

Minimalistische kerst

Vorig jaar gingen we voor een minimalistische kerst met de sprookjesachtige piekenstolp en echte boom met glazen ballen in zachte pasteltinten. Ook dit jaar houden we het ingetogen, met mooie vintage lampenkapjes en de prachtige porseleinen kerstballen van Hella Duijs.

We vulden onze kasten al met verschillende items van haar hand en bij het zien van de mallen van deze mooierds waren we meteen verkocht. We moesten een beetje geduld hebben, want er zitten heel wat stappen tussen het maken van de mal en het daadwerkelijke eindproduct: op Instagram stories kun je het hele proces volgen. Inmiddels zijn de ballen allemaal klaar en staan ze in twee verschillende modellen en maar liefst zeven kleuren in haar webshop.

Zacht roze

Wij gingen voor zacht roze gecombineerd met koraalrood en hingen er twee aan de sleutel van de schatkast. Op de zijkant van de kast tekenden wij met een krijtmarker een eenvoudige dennetak waar we ook twee ballen aanhingen.

Extra leuk: na kerst kun je ze gewoon laten hangen of je maakt van de ronde variant in een handomdraai een leuk vaasje, super leuk om cadeau te doen óf te krijgen. Nog een tip voor op je verlanglijstje: deze geweldige lepeltjes – met babyhoofdjes – van Carola Zee. Wij namen haar karaf Unique al op in het blogazine, maar zij maakte nog veel meer moois waaronder deze lepeltjes. Echt, wij zijn verliefd op haar hele collectie.

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers