WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dé reden om snel een dag Deventer te plannen volgens PRCHTG

Staat er binnenkort een dagje Deventer op de planning? Dan stellen Jessica en Fleur van PRCHTG voor dat je even langsgaat bij interieurwinkel Carlos in Huis. De winkel bevindt zich in een oud bankgebouw en is van top tot teen gevuld met hun favoriete interieurlabels.

vtwonen blog prchtg | carlos in huis deventer gele ligne roset
vtwonen blog prchtg | carlos in huis deventer poster oude meester aan de muur

Interieurwinkel in Deventer

Deventer is voor ons niet per se in de buurt. Toch wist verkoper Jeroen ons te overtuigen een keer een bezoek aan de stad te brengen. Gelukkig maar, want Carlos in Huis is écht de moeite waard. Ook als je ervoor moet omrijden. In deze gekke tijden is het bezoeken van een stad of winkel niet zo vanzelfsprekend, maar gelukkig nemen de meeste winkeliers gepaste maatregelen. In het pand waarin Carlos in Huis is gevestigd is afstand houden geen probleem. Het indrukwekkende voormalige bankgebouw is namelijk enorm. Een entree van 3,5 meter hoog, drie etages vol met design en meubels, een heuse kluis én een dakterras met uitzicht over de middeleeuwse daken en de grote kerk.

Kijk ook eens binnen in deze jaren 30 woning in Deventer.

Schatzoeken

De foto’s op Instagram van het terras zijn echte lokkertjes. De moderne tuinmeubelen steken prachtig af tegen het uitzicht op de oude stad. Voordat je dit terras betreedt, struin je eerst door drie verdiepingen met allerlei ingerichte ruimtes. Zo is een secretariaat omgetoverd tot werkkamer en zelfs het trappenhuis wordt compleet benut. Het pronkstuk is toch wel de kluis. Waar vroeger de meest kostbare schatten werden opgeborgen, vind je nu een unieke presentatieruimte die voor iedereen toegankelijk is.

vtwonen blog prchtg | carlos in huis deventer organisch gevormde spiegel
vtwonen blog prchtg | carlos in huis deventer roze ligne roset

Dagje Deventer

Carlos in Huis heeft een ontzettend groot merkaanbod, wat het winkelen een fijne ervaring maakt. De adviseurs helpen graag om met jou een perfect interieur samen te stellen. Ideaal om zo meubels te kunnen ervaren, wij vinden het toch onmisbaar om een item te voelen voordat we het aanschaffen. Wij hebben zo lang doorgebracht in deze winkel, dat we geen tijd hadden voor een koffie in de stad. Maar we hebben ons laten vertellen dat er overal gezellige horecazaakjes zitten, mocht je een dag Deventer op de planning hebben staan. Een overzicht met toffe hotspots, eettentjes en nog veel meer ontdek je in dit overzicht.

PRCHTG

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

nog meer: bloggers