WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Eigenzinnig design bij Studiodewinkel

Op zoek naar een adres waar je je kunt laten verrassen door eigenzinnig design? Jessica en Fleur van PRCHTG weten waar je moet zijn: bij Studiodewinkel!  

Blog PRCHTG | vtwonen | grijze hoekbank |

Voor designlovers

Al negen jaar vult Sandra van Studiodewinkel haar shop met de crème de la crème uit designland en zoekt zij steeds naar de meest bijzondere designs om de collectie te perfectioneren. Met design van ontwerpers als Klaas Kuiken (die van de knalgroene flesvazen, die werkelijk nooit gaan vervelen), Storytiles, Ontwerpduo, Lenneke Wispelwey en Lammers en Lammers in de winkel bedient zij designminnend Nederland ook op het gebied van mode en kunst. 

Verjaardagskunst

Iedere verjaardag is het ook feest voor ons, want dan wordt een kunstenaar gevraagd om een speciaal kunstwerk te ontwerpen. Zo maakte Marieke Peters vorig jaar ‘Lente’ en het jaar ervoor maakte Marga van Oers een Storytile in beperkte oplage. Ook Lammers en Lammers hebben exclusief voor Studiodewinkel een poppetje ontworpen.

Blog PRCHTG | vtwonen | witte tafel en vaas over Studio de Winkel

Blog PRCHTG | vtwonen | grijze trolley en vaas over Studio de Winkel

Mooie boodschap

Voor deze negende verjaardag vroeg Studiodewinkel artist Hagar Vardimon om iets feestelijks te creëren. De tekst van Johnny Nash’ lied ‘I Can See Clearly Now’ vormde de inspiratie voor dit kleurrijke geheel. Een krachtige boodschap over het aangaan van uitdagingen en de toekomst als een positief uitzicht te zien resulteert in dit vrolijke werkje. Je ziet een vintage zwartwit afbeelding van een lachende vrouw die vooruit kijkt, in het gezelschap van een enorm boeket felgekleurde bloemen die vreugde, vriendschap en rijkdom symboliseren. De rode zijden draden die er met de hand in zijn verwerkt staan voor geluk en liefde. Door de luxe papiersoort knallen de kleuren enorm! Er is ook een perfect passend wit lijstje bij zodat je er altijd een mooie plek voor kunt bedenken. 

Eigenzinnige designs

De groene vaas van Klaas Kuiken die naast ‘I Can See Clearly Now’ staat komt dus ook uit de shop van Sandra. En die geweldige witte raaf aan de muur is een lamp van Marcantonio Raimondi Malerba. Op tafel staat de multifunctionele limonadefles van Ontwerpduo. Stuk voor stuk  eigenzinnige designs die allerlei hoekjes van onze huizen kunnen opfleuren!

PRCHTG

PRCHTG

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.be/prchtg.

nog meer: bloggers