WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wegdromen in ’t Witte Huis

Ik schreef het al eerder. Als ik in een droomwereld mocht wonen, koos ik de wereld van de zussen Eveline en Marianne. Samen richtten de zussen het duurzame woonmerk By Mölle op, waar Marianne nu aan het roer staat. Eveline heeft de mooiste woonwinkel van Den Haag: The Fine Store. En nu kun je ook echt in hun droomwereld blijven slapen in ’t Witte Huis in het Overijsselse Vechtdal, ingericht door team By Mölle.

't Witte Huis, buitenplaats de Horte, ingericht door By Mölle | vtwonen.nl't Witte Huis, buitenplaats de Horte, ingericht door By Mölle | vtwonen.nlt-witte-huis-buitenplaats-de-horte-haardhoutt-witte-huis-by-molle-picknick’t Witte Huis in Buitenplaats de Horte

Overnachten op een echt landgoed, dat wil toch iedereen? Landgoed de Horte is begin 17e eeuw aangelegd en heeft een oude Franse tuin. Symmetrische hagen, een boomgaard, druivenkassen. Nou ja, alles wat je als jonkvrouw nodig hebt.

Op het landgoed staat ’t Witte Huis, vroeger in gebruik als biljartkamer. Een verborgen paradijs, midden in de natuur, vol rust en ruimte. Team By Mölle heeft ’t Witte Huis omgetoverd tot een plek waar je kunt logeren of tafelen met familie en vrienden.

Slapen in ’t Witte Huis

Op dit prachtige landgoed staat de natuur centraal. Daarom is ’t Witte Huis ook ingericht met natuurlijke materialen. Het tweepersoonsbed is een ontwerp van Piet Hein Eek en opgemaakt met By Mölle bedlinnen. De Yumeko matrassen, dekbedden en kussens zijn gemaakt van natuurlatex, biologische wol en zachte biologische katoen. Er is een houtkachel en brandhout is bij de prijs inbegrepen. Een fijne plek om bij te komen in ieder seizoen.

Eet smakelijk

In de omgeving zijn verschillende wandelroutes. En bij ’t Witte Huis horen twee fietsen. Erop uit dus! Die buitenlucht maakt hongerig. Nou, zelfs daar hebben de zussen aan gedacht. In overleg kun je hier ontbijten, lunchen of dineren. Bij bijzondere gelegenheden kun je een picknickmand vol lekkers bestellen. Ik zei het, die droomwereld van By Mölle is zo gek nog niet.

laura-en-jamesLaura de Jong is dé groene curator. Op vtwonen.nl vind je haar wekelijkse expositie, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven. Wel groen, geen gedoe. Daarom deelt Laura altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken. Je kunt haar ook volgen op haar blog Laura en James.

Bron: fotografie By Mölle | tekst www.lauraenjames.com

nog meer: bloggers