WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Granny’s Finest: Dutch design gebreid door Nederlandse senioren

Ik schreef al eerder over Granny’s Finest: dit prachtige mode- en interieurmerk laat jong en oud samenwerken. De collectie wordt ontworpen door jonge creatieve talenten. De producten worden vervolgens door Nederlandse ouderen in elkaar gezet. Granny’s Finest organiseert hiervoor handwerkclubs, waar de senioren gezamenlijk hun hobby kunnen uitoefenen. Eenzaamheid wordt zo voorkomen. Het resultaat: stijlvolle, duurzame mode-items en interieuraccessoires met een prachtig verhaal.

Granny's FinestGranny's FinestGranny's FinestEind december opende Granny’s Finest een nieuw kantoor, showroom én winkel in Rotterdam. Extra leuk: iedere vrijdag is hier live een handwerkclub aan het werk. En wist je dat iedere Granny een persoonlijk kaartje schrijft bij de sjaal, plaid of muts die ze gemaakt heeft? Via Granny’s Finest Instagram kun je er een aantal bekijken. Via de site kun je -gratis- een bedankkaartje terugsturen. Wil je ook een keer gaan kijken? Ga dan doordeweeks, de winkel is gevestigd in een kantoorgebouw en is in het weekend gesloten.

laura-en-jamesLaura de Jong is dé groene curator. Op vtwonen.nl vind je haar wekelijkse expositie, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven. Wel groen, geen gedoe. Daarom deelt Laura altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken. Je kunt haar ook volgen op haar blog Laura en James.

Bron: Fotografie 1. 4. Machteld Bunskoek 2. 3. Granny’s Finest  | Tekst www.lauraenjames.com

 

nog meer: bloggers