WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Eten bij Lot – lunchroom Den Haag

Ken je dat? Zo’n menukaart waarop alles je lekker lijkt? Dat heb ik dus bij Lot. Van zalmtartaar met sesamkletskoppen tot gado gado salade. Zonder poespas genieten, dat kan bij deze lunchroom in Den Haag.

lunchroom-den-haag-eten-bij-lot-2 lunchroom-den-haag-eten-bij-lotLot – Lunchroom Den Haag

De eigenaren Roel & Marieke werken al een tijd in de horeca. Met Lot wilden ze iets anders dan anders. En dat begon bij de smaak van de producten op de kaart. Op hun zoektocht vonden ze bijvoorbeeld koffie van the Golden Coffee Box en Numi thee. En het heerlijke brood van Handgemaakt. Allemaal biologisch en vooral heel erg lekker.

Neem je graag je kinderen mee? Dat kan! Er is een ruime speelhoek met keukentje, boeken en een krijtbord. Voor hen staat er een boterham met huisgemaakte jam, pindakaas of hazelnotenchocoladepasta op het menu. Het brood en beleg kun je trouwens ook kopen, om thuis verder te smullen.

Leuk om te weten: op de website en in de lunchroom zie je kinderfoto’s van Roel & Marieke terug. En deze fijne plek is vernoemd naar hun dochter Lot.

Eten bij Lot
Thomsonlaan 100a Den Haag.
Dinsdag t/m zaterdag van 8:00 tot 18:00.

Laura de Jong is dé groene curator. Op vtwonen.nl vind je haar wekelijkse expositie, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven. Wel groen, geen gedoe. Daarom deelt Laura altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken. Je kunt haar ook volgen op haar blog Laura en James.

Bron: Fotografie Eten bij Lot | Tekst www.lauraenjames.com

nog meer: bloggers