Heerlijk wegdromen in B&B Summertime in Koksijde

beeld vtwonen Beeld

Onze Belgische kust is een pareltje rijker. Maak kennis met Summertime in Koksijde, een bed and breakfast uitgebaat door Suze en haar echtgenoot Guy. Toen hun kinderen het huis uit trokken was het voor Suze kiezen of delen, want het huis werd echt te groot voor hun twee. Als echte “moederkloek” koos Suze voor het tweede. En daar ben ik blij om!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Een hart voor dieren, mensen én interieur

Suze & Guy runnen eigenijk een dierenartsenpraktijk met verschillende praktijken. Maar naast een hart voor dieren heeft Suze ook een hart voor mensen en voor interieur. Die twee laatste passies brengt ze nu samen in dit juweeltje. Voeg daarbij dat ondernemen hier echt in het bloed zit en het resultaat wordt Summertime.

Voor het interieur werd resoluut voor de Scandinavische woonstijl gekozen. Kraakwitte muren, heel veel natuurlijk licht, hout en een zalig haardvuur, om maar enkele key-elementen te noemen. Prachtig is de combinatie van de witte muren en de oude, betonnen hoge plafonds. De hele B&B ademt rust en zuurstof en is daarmee een weerspiegeling van de plek waar ze gelegen is: een kustdorp.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Zelfs een babysit wordt geregeld

Bij Summertime vind je drie kamers. Een gewone, een familiekamer en een suite met prachtig vrijstaand bad. Het ontbijt is er royaal en de service evenzeer. Suze zorgt graag voor tal van andere leuke extra’s. Bovendien is de B&B ook 100% kindvriendelijk. Van traphekjes tot babybedjes en van speelgoedmanden tot een babysit. De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een gezellig salon met haardvuur en een heel ruime keuken. Dat maakt van deze plek ook dé bestemming bij uitstek voor een leuk familieweekend.

Tijdens mijn bezoekje afgelopen weekend had ik enkel spijt dat de B&B in mijn eigen straat gelegen is, anders werd het vast en zeker ons favoriete vakantieadres!

Praktische info

B&B Summertime

Robert Vandammestraat 40 in Koksijde

Over Eliza van Ergenstussenin.be

Eliza De Waele heeft drie grote passies: schrijven, interieur en de Belgische kust. Of nee vier, want sinds kort is ze mama geworden van Lucet. Voor vtwonen schrijft ze over woonschatten aan zee, want als local kent ze de leukste plekjes en vindt ze de mooiste schelpjes om haar huis te decoreren. Sinds maart 2012 vind je haar ook op haar eigen blog Ergenstussenin, waar ze alles deelt over interieur, styling en de renovatie van haar huis.

Fotografie: Thijs De Langhe

Lees verder onder de advertentie