WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aan de slag met het vtwonen posterboek

Het nieuwe posterboek van vtwonen is weer verkrijgbaar! Maar liefst 48 ‘happy pages’ waarmee je naar hartelust kunt stylen in je huis. Omdat ik een zwak heb voor mooie posters en prints, laat ik je in deze blog zien waar ik een deel van de posters uit het posterboek heb opgehangen.

Quotes, prints en foto’s

Het vtwonen posterboek 2018 zit vol met prachtige posters. En voor ieder wat wils. Of je nu houdt van inspirerende quotes, geïllustreerde prints, foto’s, zwart-wit of juist een vleugje kleur: je vindt het allemaal in het posterboek. En het leuke: alle stijlen passen door het subtiele kleurgebruik toch heel goed bij elkaar! Dat maakt het stylen met de posters heel makkelijk. Ik ging ermee aan de slag en fleurde er een hoekje in mijn werkkamer mee op.

Frisse wind door de werkkamer

Afgelopen herfst ruimden we de werkkamer eens flink op. De muren een fris likje verf en de kasten uitgemest. Het bureau zetten we tegen een andere muur en door deze kleine veranderingen lijkt het geheel veel ruimer en opgeruimder. Het vtwonen memobord hing in de oude setting ook al aan de muur en in het opgeknapte kantoortje kreeg het ook weer een plekje. Want ik vind het een ideale wanddecoratie: met een paar leuke posters en kaarten geef je de ruimte in een handomdraai een frisse uitstraling.

Happy wall

Ik scheurde een aantal posters uit het posterboek en koos de creaties uitgevoerd in blauwe tinten. Met knijpertjes (of gewone wasknijpers werken ook prima) hang je ze gemakkelijk en nonchalant gestyled op het wandrek. Mijn persoonlijke favoriet kreeg een centraal plekje, de poster met de quote: ‘What if I fall? But darling, what if you fly?’ Een plantje in de macraméhanger erbij en klaar is mijn happy wall!

Zo style je het vtwonen posterboek

De posters uit het posterboek kun je op vele manieren toepassen in je huis. Wees creatief! Stop de posters in een lijstje, op een klembord of zoals ik hier deed: klem ze in een kleerhanger. Prik ze op een prikbord, plak ze met tape aan de muur of maak zelf (zoals Tanja deed) een DIY wandrek om je posters op te hangen.

#vtwonenposterboek

Ga jij ook aan de slag met je eigen happy wall? Deel dan op Instagram een foto met de hashtag #vtwonenposterboek, dan kunnen we meegenieten van jouw creatie!

Elske

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze haar momenten klein woongeluk. Veel plezier!

Bron: Tekst & fotografie Elske Leenstra

nog meer: bloggers