Designkoopjes

beeld vtwonen Beeld

Wij horen – en lezen – het weleens terug: de items waar we over bloggen zijn vaak zo duur. En dat klopt in de meeste gevallen ook wel, voor designitems betaal je nou eenmaal. Wat de meeste mensen niet weten, is dat wij maar zelden impulsief ‘rommeltjes’ kopen. Over de meeste aankopen wordt zorgvuldig nagedacht en ze worden vaak alleen aangeschaft als ze óf nodig zijn óf als iets echt mooi (gemaakt) is en het iets toevoegt aan onze interieurs.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Koopjesjagers

Uiteraard zijn wij – als echte Hollanders – ook dol op sale, dus wanneer de periode van uitverkoop aanbreekt, gaan wij eens kijken of er items van onze wensenlijstjes gestreept kunnen worden. Ook zul je ons aantreffen op evenementen als de Arnhemse Stockdagen en de terugkerende sale van Piet Hein Eek.

In de vtwonen shop hebben wij al een aantal keer onze slag geslagen. Vaak krijg je als nieuwsbrieflezer nog een kortingscode voor een extra procentenkorting aan het einde van de sale-periode. Filteren op je lievelingsmerkjes en wie weet vind jij die ene vaas die je al zolang begeerde. Zo wordt designshoppen ineens een stuk aantrekkelijker!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Laatste vondst

Echt, veel van onze schatten werden met een fraaie korting gekocht. Zo vond Jessica in Zweden een kandelaar van Jaime Hayon met maar liefst 70% korting en kocht zij tijdens de Dutch Design Week een Moroso fauteuiltje voor nog geen € 100,-. De blauwe bank van HAY was een Marktplaatsvondst. Een nieuwe bank voor een goede prijs, wij worden er blij van.

Het allerlaatste koopje spant de kroon: de blauwe glazen salontafel van Linteloo. Maandenlang werd er gezocht naar dé perfecte salontafel en daar stond hij dan, in de koopjeshoek van een sjieke meubelzaak. Deze konden we – ondanks de vlekjes in het blad – voor vijfentwintig hele euro’s niet weerstaan!

Lees verder onder de advertentie

PRCHTG

beeld vtwonen Beeld

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

Lees verder onder de advertentie