WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De lente is in ’t land

Nog nét niet officiëel, maar hij hangt wel al duidelijk in de lucht. Letterlijk ook, want als je naar boven kijkt zie je overal prachtige bloesems opduiken. Of van de bomen vallen, zoals deze grote tak die Nancy toevallig in het Stadspark vond. “Meenemen!”, dacht ze meteen. En zo kwam ze na een bemoeilijkte fietstocht met een echt pronkstuk thuis.

Lente in huis

De tak was zo groot dat we ‘m in drie stukken hebben verknipt voor hij in een vaas paste. Hoewel de witte bloemetjes op de tak op zich al erg mooi is, misten we een beetje kleur. Daarom voegden we er enkele (bloesem)roze bloemen aan toe.

Wij kozen voor een alstroemeria en enkele anjers, maar eigenlijk passen hier alle bloemen met met een wild kantje bij. Denk aan rozen, anemonen, ranonkels, … En zo maakten we een groots boeket voor een klein budget en haalden we met minimale moeite een beetje lente in huis!

Over Nancy en Joni van Bloe Monday

Nancy en Joni zijn bloemenmeisjes met een missie: moeilijke maandagen opfleuren. Dat doen ze door iedere eerste maandag van de maand boeketjes te leveren in het centrum van Antwerpen. Ook andere dagen willen ze je gerust in de bloemetjes zetten, als je ’t maar op tijd even laat weten. Daarnaast kan je ook een beroep op Bloe Monday doen voor de aankleding van verjaardagen, huwelijken of andere feestelijkheden. Hun tips & tricks delen ze voortaan met jullie, hier bij vtwonen. Want flower is power!

nog meer: bloggers