WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Binnenkijken in een huis met een strandhuisgevoel in Meppel

Met allebei een drukke baan wilden Anouk en Sylvian dat hun huis een oase van rust zou worden. En wat is er rustgevender dan een vakantie? Door het strandhuisgevoel in huis te halen hebben zij een zen paradijs gecreëerd, en dat gewoon in Meppel. Kijk hier hoe ze dat gedaan hebben.

vtwonen 08-2020 | bk strandhuis gevoel in meppel woonkamer met hangstoel
vtwonen 08-2020 | bk strandhuis gevoel in meppel decoratie koffiekopjes
Bed Beter Bed, dekbedovertrek Crisp Sheets. Witte sprei, wollen kleed en schelpenhangersouvenir gekregen van familie. Leren krukken als nachtkasten Kwantum, nachtlampen Leen Bakker. Sneakers Adidas.

Het strandhuisgevoel creëer je zo

In dit huis hoor je bijna het geluid van de zee, zo zomers voelt het. Hoe haal je dit strandhuisgevoel nou zelf in huis? Stap één is het samenstellen van een kleur- en materialenpalet dat je verwacht te zien op het strand. Wit en grijsblauw, onbewerkt hout en linnen, riet en schelpen. Anouk heeft zelfs een bosje zeegras in een glazen vaas gezet: duinen in de woonkamer! Met tropische planten, zoals een palm of monstera, kun je niet meer om het zomerse gevoel heen. Een ander leuk idee van Anouk: ze heeft overal rieten placemats tegen de muur getimmerd. Simpel, goedkoop en supereffectief.

Benieuwd hoe de eetkamer van Anouk en Sylvian eruit ziet?
Kijk hier binnen

vtwonen 08-2020 | bk strandhuis gevoel in meppel woonkamer decoratie | poef met kussens
vtwonen 08-2020 | bk strandhuis gevoel in meppel wanddecoratie

Souvenirs als accessoires

Til de vakantiesfeer naar een hoger niveau door letterlijk de vakantie in huis te halen met vakantiefoto’s en souvenirs. Anouk: ‘Op reis houd ik altijd mijn ogen open voor interieurinspiratie. Soms zie je dingen in het buitenland die je thuis niet zo snel zou zien. Zó kan het dus ook, denk ik dan. Ik neem ook altijd mooie interieursouvenirs mee: een poef uit Marokko, een foto uit Maleisië of een beeldje uit Afrika. Zo heb je een beetje van je vakantie in huis én word je elke keer aan die mooie reizen herinnerd als je er voorbij loopt.’

Ben jij fan van het vakantiegevoel?
Haal met deze stylingtips de strandfeer in huis.

vtwonen 08-2020 | bk strandhuis gevoel in meppel keuken zwart
Houten borrelplanken cadeau gekregen, peper-en- zoutstel Flinders, theedoek met kreeft Action, vijzel kringloop. Keuken en vloer waren al aanwezig.
vtwonen 08-2020 | bk strandhuis gevoel in meppel tuin met eethoek
Tuintafel tweedehands,
linnen tafelkleed Calma House, tafelklem met lichtsnoer
Leen Bakker, stoelen Kwantum.
vtwonen 08-2020 | bk strandhuis gevoel in meppel theeservies
vtwonen 08-2020 | bk strandhuis gevoel in meppel tuin met zithoek
Tuinbank met kussens Blokker, buitenkleed en bijzettafel kringloop, ladder van ouders gekregen, placemats als wanddecoratie Kwantum.

LEES OOK
Zo geef je souveniers een mooie plek in huis

nog meer: binnenkijken