vtwonen

Vrolijk huis

Het huis van Sonia van der Zwaan, eigenares van Gosto design & lifestyle, is een heerlijk licht huis. De basis – wit met zachtgrijs- is aangevuld met zomerse kleuren. Kijk je mee?

Moderne eetkamer
Badkamer
slaapkamer
Keuken
Werkkamer
Woonkamer
eetkamer

Gosto design & lifestyle

Sonia, interieurstilist en winkeleigenares, richtte haar nieuwbouwhuis in met een mix van vrouwelijk en stoer, industrieel en design. Overal vind je kleur in de vorm van kussens, kandelaars, kaarsen en andere accessoires. Leuk woonidee: Sonia beplakte haar ordners met restjes van hetzelfde behang dat op de muur achter de vakkenkast van Ikea zit. In de slaapkamer en badkamer bestaat het kleurpalet uit wit en grijs met een paar zwarte accenten.

Foto’s gevonden op Houzz. Meer informatie over Gosto design & lifestyle vind je hier.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

mar op 30 oktober 2014 om 22:16

Een erg mooie en lichte inrichting, waarkomt hert vloerkleed vandaan?

>

vtwonen op 31 oktober 2014 om 08:47

Hi, deze beelden zijn helaas niet afkomstig uit onze eigen beeldencollectie. We weten daarom helaas niet waar het kleed vandaan komt. De foto's zijn gemaakt in het huis van de eigenaresse van Gosto design en lifestyle, dus misschien kun je daar even verder informeren: http://www.gosto-design.com/ Succes!

>

Sonia op 16 juni 2014 om 09:09

Hi Ylva, de tafelkleed heb ik per meter bij de nIjhoff in Baarn gekocht. Online ook te vinden: http://www.tafelzeil.com/nl/16-kant
De lamp komt gewoon van mijn winkel ;-)
Groetjes. Sonia

>

vtwonen op 16 juni 2014 om 07:37

Hi Ylva, dit huis is van Sonia van der Zwaan. Je kunt misschien het beste met haar contact opnemen over de afkomst van de producten, dit weten wij helaas niet. Op haar site vind je de contactgegevens: http://www.gosto-design.nl/

>

Ylva op 13 juni 2014 om 22:01

Wat een leuk interieur! Helemaal mijn smaak :) Waar komt het tafelkleed vandaan? En de lamp in de slaapkamer? Ik hoor het graag!

>

Jolanka op 13 juni 2014 om 12:59

Super! Ik ben ook op zoek naar dat behang, mag ik vragen waar dat vandaan komt?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties