WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Recap: de zonnige interieurs uit de binnenkijkers van afgelopen week

Iedere werkdag vind je op vtwonen.nl een nieuwe Binnenkijker van de Dag. Het perfecte moment om te ontspannen en even weg te dromen bij bijzondere interieurs. Eentje gemist? Geen probleem, we blikken hier terug op alle binnenkijkers van afgelopen week. Het thema? Zonnige interieurs in buitenlandse huizen.

vtwonen binnenkijken special 07-2021 | ronde rotan spiegel met een webbing nachtkastje
Macramé wandhanger Family Threds. Rotan spiegel @downtothewoods. Bijzettafel en stoel gevonden op straat, wit kussen Kawaiian Lion. Roze neushoornplantenpot Rice dk. Op plank: keramieken kruis met hanger Ahoy Trader, print Bandit Girl Mini & Maximus. Plant in pot Olive Green Plant & Prop. Overig onbekend.
rotan schommelbank terras

Binnenkijken in een industrieel fabriekspand met volle kleuren

Juist toen Maria en Jori wilden gaan samenwonen, kwam dit enorme pand met tuin vrij op het oude fabrieksterrein waar Maria haar meubelatelier had. Het huis was net gerenoveerd dus ze konden er zonder verbouwing zo hun intrek nemen. Het is de ideale plek voor het gezin. Een oase in de stad, noemt Jori het. In het weekend gaan de hekken van het terrein zelfs dicht, wat ideaal is voor de buitenspelende kinderen.

Meer zien?
Kijk binnen in het pand van Maria en Jori in Gent.

gerenoveerd fabriekspand
Schilderij Russell Scarpulla, kruk en tafel Piece van Maria Scarpulla, lamp Eclipse van Tilen Sepic, schoolstoelen en draaistoel straatvondst. Andere stoelen Vitra .03 van Maarten Van Severen, Wishbone Chair van Hans Wegner en Bertoia Side Chair van Harry Bertoia voor Knoll. Kop Kolonel leger, theepot Bornn Enamelware, vaas erfstuk grootmoeder.

vtwonen 08-2020 | bk buitenland ibiza doorkijk naar eetkamer

Binnenkijken in een vakantiehuis aan zee op Ibiza

Deborah en Tom keken dwars door de oranje muren en de overwoekerde tuin heen. Zij zagen vooral het uitzicht op de azuurblauwe zee én hoe ze hier hun gedroomde vakantiehuis op Ibiza van konden maken. Dat deden ze door alle muren wit te stucen en de kleur van de azuurblauwe zee overal in terug te laten komen.

Meer zien?
Neem een kijkje in het mediterraanse huis op Ibiza.

Binnenkijken in een oud, stenen huis in Frankrijk

Parisienne Virginie besluit samen met haar man Olivier de stad te verlaten en een nieuw bestaan op te bouwen aan de Franse westkust. Maar niet voor ze het oude stenen huis mét atelier helemaal naar hun zin hebben ingedeeld én gestyled. Dat deden ze door de open benedenverdieping het hart van het huis te maken.

Meer zien?
Neem een kijkje in de Franse woning aan de kust.

oud stenen huis
Dennenhouten kast Ikea, vloer vinyl Scraped Grey Oak van Quick-Step, muurverf kalk van Leroy Merlin, buffet van rommelmarkt zwartgeverfd met verf van ID Paris, stoelen en hanglamp Cult Furniture, lampenkap Maisons du Monde. Overig onbekend.

blauwe hoekkeuken
Rode pan Le Creuset, tajine, borden en bruine kommen Dille & Kamille, pepermolen erfstuk, rode espressokoppen H&M Home, kan met lepels vintage. Marmeren plank Flying Tiger, groene kan vintage, groene en bruine kannen in raam tweedehands winkel, borden met blauw antiekwinkel Hans te Kloese. Op de afzuigkap groene vaas, bruine kan en groene kan tweedehands winkel, bruine theepot erfstuk, witte Absinth fles, prints op keukenkasten uit Amerikaanse tijdschriften. Overig onbekend.

Kijk binnen in een Amsterdams appartement met New Yorks gevoel

Een klein, Amsterdams huurappartement van 65 m2 groots laten voelen, dát was de uitdaging van Guy en zijn vriend Rutger. Zo gezegd, zo gedaan. De twee toverde hun huurappartement uit 1959 om tot een warm, creatief thuis dat meters groot lijkt en de sfeer ademt van een New Yorkse loft.

Meer zien?
Kijk binnen in het appartement van Guy en Rutger in Amsterdam.

Kijk binnen in een laidback bungalow in Australië

Het was oud en donker vanbinnen, maar toch zagen Hayley en Matt meteen wat deze fifties bungalow kón worden: een laidback gezinshuis waar de Aussie-vibe vanaf spat. Het meest bijzondere aan dit huis? Het frisse en uitbundige gebruik van kleur en dessins. Of toch de blauwe caravan die is omgetoverd tot een bar?

Meer zien?
Kijk binnen in de bungalow van Hayley en Matt.

vtwonen binnenkijken special 07-2021 | slaapkamer met tweepersoonsbed en een blauw plaid, met twee posters: een met Frida, en een met een quote
Nachtkastje vintage. Beddengoed en plaid met kwasten Kip & Co. Kunstwerk Frida Kahlo van Morgan Jamieson. Print For Like Ever Super Rural. Aloha-print Loneley Sea. Rotan oog @downtothewoods. Overig onbekend.

Wil jij zelf ook zo’n mooi interieur creëren?
Volg de basiscursus: iedereen een vtwonen droomhuis

nog meer: binnenkijken