WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Recap: de zachte interieurs uit de binnenkijkers van afgelopen week

Iedere werkdag vind je op vtwonen een nieuwe Binnenkijker van de Dag. Het perfecte moment om te ontspannen en even weg te dromen bij bijzondere interieurs. Eentje gemist? Geen probleem, we blikken hier terug op alle binnenkijkers van afgelopen week. Het thema? Zachte interieurs!

webbing eetkamerstoelen
Eettafel vintage via Mood Objects. Hanglamp GlobeWest. Keramiek van onder andere Wonki Ware, Ecology Homewares, Mamapapa. Wandplanken vintage. Overig onbekend.
oranje bank
Bank Hakola. Plaid Rilassante Designs. Kussens Marimekko en Artek. Vaas Cooee. Kandelaar Stoff Nagel. Staande lamp DCW éditions. Tafel Gubi. Kunstprint Gurilla (@gurilla_design). Kleed uit Marokko.

basic woonkamer inspiratie
Bank met opbergruimte op maat gemaakt. Kussens Grace Garrett. Dressoir MCM House. Salontafel en vloerkleed Armadillo. Kunstwerk Kate Bellm. Dienbladen Country Road. Muurverf Lexicon van Dulux. Overig onbekend.

Binnenkijken in een bungalow met zomers interieur in Sydney

We begonnen de week met deze Australische bungalow die wel wat liefde en aandacht kon gebruiken. ‘De ruimte was veelbelovend, maar op het moment van aankoop weinig inspirerend.’ En dus werd de witkwast gepakt, werden muren weggehaald en extra ramen toegevoegd. Nu is het het nieuwe thuis van interieurstylist Kristin en haar gezin.

Meer zien?
Kijk binnen in deze parel uit Sydney met natuurlijke kleuren en materialen.

Binnenkijken in een huis uit 1932 in Nijkerk

Een klein en donker huis veranderde na een ingrijpende verbouwing in een ruime woning waar wit de boventoon voert. Dat wit niet saai en steriel is, bewijzen de bewoners van dit huis uit 1932. Zwarte accenten en accessoires met een natuurlijke uitstraling zorgen voor een warme sfeer.

Meer zien?
Neem een kijkje in dit rustige, lichte interieur in Nijkerk.

witte keuken

eetkamer inspiratie
Lamp Dear Ingo van Moooi, eettafel eigen ontwerp by Maykel. Stoelen van linksvoor naar achter Qeeboo, Maarten Baas, Vitra, van rechtsachter naar voor Piet Hein Eek, Studio Job, Dirk Vander Kooij, Vitra. Witte vaas HKliving, bottle vaas Klaas Kuiken, witte kandelaar Jorine Oosterhoff via Cor Unum, wandkleed Plaid Skinn Throw No2 van Roos Soetekouw. Overgordijnen op maat gemaakt door stoffeerder, vitrage van Kvadrat-stof, kleur op muur onbekend.

Binnenkijken in een zelfontworpen huis vol Dutch Design in Hooglanderveen

Zelf een huis bouwen, leek Jorine en Patrick een onhaalbaar project. Totdat ze op hun zoektocht naar een nieuwbouwhuis stuitten op kavels in de verkoop. En zo waren ze ineens bezig met het ontwerpen van hun eigen huis, helemaal op maat voor hun gezin én met een flinke dosis Dutch Design. Het opvallendste design: het wolkenbehang van Nynke Tynagel op de overloop op de zolder.

Meer zien?
Kijk binnen in dit zelfontworpen huis vol kleurrijke accenten en Dutch Design.

MEER INSPIRATIE?
Hier vind je alle binnenkijkers

Binnenkijken in een Scandinavisch appartement vol poederkleuren

73 m² om op te wonen – het heeft weliswaar niet de grootte van een paleis, maar het biedt mogelijkheden. Danila en Samu hanteren daarom de regel: nieuw item erin, oud item eruit. Met poederkleuren en Scandinavisch design creëerden zij een licht appartement met warme, uitnodigende sfeer.

Meer zien?
Neem een kijkje in dit gezellige appartement met fijne kleuren en vrolijke accessoires.

eetkamer inspiratie
Wandrek String. Eettafel van maatwerkblad op schragen van Hay. Stoelen Vitra (metaal) en Flinders (hout). Vazen en kommen Cooee. Hanglamp Gubi.

vtwonen 02-2021 | slaapkamer met kleurrijk interieur bed met roze wand en roze vest

Binnenkijken in een appartement met kleurrijk interieur in Kopenhagen

Omdat Gitte en haar zoon toch in de buurt waren, zijn ze bij dit appartement in hartje Kopenhagen gaan kijken. Gelukkig maar, want hoewel het niet aan haar belangrijkste eis voldeed, was het appartement, met grote ramen, hoge plafonds en een kleurrijk interieur wel een schot in de roos.

Meer zien?
Kijk binnen in het kleurrijke appartement van Gitte in hartje Kopenhagen.

Wil jij zelf ook zo’n mooi interieur creëren?
Volg de basiscursus: iedereen een vtwonen droomhuis

nog meer: binnenkijken