WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Recap: de rustgevende interieurs uit de binnenkijkers van afgelopen week

Iedere werkdag vind je op vtwonen een nieuwe Binnenkijker van de Dag. Het perfecte moment om even te ontspannen en weg te dromen bij bijzondere interieurs. Heb je ze gemist? Geen probleem, we blikken hier nog even terug op de binnenkijkers met rustgevende interieurs van afgelopen week!

houten ronde eettafel
Eettafel Westwing, stoelen Karwei. Hanglamp Atmooz, ingelijste hertenfoto Posterstore. Glazen vaas H&M Home, witte vaas Kwantum. Sierlijsten Gamma. Vergelijkbare vloertegels Jan Groen.
gitaren aan de wand
Fauteuil Hidde van Label, kruk Karwei, bureau zelfgemaakt.Linnen gordijnen en stoel Ikea, vintage Bauhaus wandlamp uit een Duitse fabriek via Marktplaats. Overig onbekend.

donkere slaapkamer
Metallic verf kleur Buckle Up Flexa. Lambrisering Maestro. Gouden vazen Floralux. Gordijnen en beddengoed Westwing. Wandplank Fink. Vloerkleed Benuta. Overig onbekend.

Binnenkijken in een zelfgebouwd huis in België

Niki en Sjoerd lieten naar eigen idee een duurzaam huis ontwerpen door een architect. Het resultaat is modern, ruimtelijk en ingericht met rustgevende kleuren.

Meer zien?
Kijk binnen in dit zelfgebouwd huis in België

Binnenkijken in een portiekwoning met dakopbouw in Den Haag

Danielle en Peter bouwden zo goed als eigenhandig een strandhuis bovenop hun Haagse portiekwoning. Door de beperkingen van regels en budget werden ze extra creatief in het vinden van verrassende oplossingen. Zo kozen ze voor hoogwaardig underlayment als hoofdmateriaal, waardoor de dakopbouw mooi contrasteert met de portiekwoning.

Meer zien?
Neem een kijkje in de portiekwoning met dakopbouw in Den Haag

minimalistische badkamer
Spiegels, wasbakken en wastafelkast Ikea, lampen boven spiegels en beker  HKliving, kranen Saniweb, grepen Design Studio Nu, vloermat Ferm Living, haak en bakjes Jysk.

Lichte open ruimte oude werkbank
Vloer gevlinderd beton. Hardstenen waaltjes Spotted Bluestone. Werkbank erfstuk meubelfabriek. Kinderfiets Trybike. Witte fauteuil Ode Lounge Chair van Studio Henk. Bank Ikea. Booglamp Venled. Piano en schilderij erfstukken. Lamp op piano Elleke Rutten.

Binnenkijken in een voormalige meubelfabriek in Venlo

Een voormalige meubelfabriek compleet met opslagloods en zandpad. Van deze rauwe industriële plek in Venlo maakten Jan en Juliette Benders hun thuis. Zónder veel te veranderen. Want het karakter van een pand is het allerbelangrijkst, vinden ze. Het resultaat: een lichte loftwoning met een minimalistische inrichting.

Meer zien?
Kijk binnen bij Jan en Juliette in Venlo

Binnenkijken in een atelier-gezinswoning in Amsterdam

Kunstenares Noor droomde ervan om wonen en werken te combineren. Op IJburg vond ze de perfecte atelierwoning, waar haar gezin gelukkig is en kunstkopers een blik in haar wereld krijgen. Die huiselijke sfeer maakt haar kunst ook wat laagdrempeliger.

Meer zien?
Kijk binnen in hun atelier-gezinswoning in Amsterdam

art gallery met kunstwerken
Schilderijen, borden en keramiek gemaakt door Noor. Tafel op straat gevonden. Stoel gekregen. Kussen Isabel Swarmhome. Vazen Noordermarkt Amsterdam.

vtwonen 12-2019 binnenkijken special | vrijstaand nieuwbouwhuis in Almere woonkamer
Rozmeen viel als een blok voor het oude hennepkleed van Private 0204 dat ze kon overnemen van een styliste. Bank met afritsbare hoezen van Rofra. Plaid van By Molle. Marokkaanse poef van Marktplaats. In de antieke fotolijstjes met bladzilver zaten vroeger religieuze afbeeldingen. Rozmeen kocht ze in Frankrijk. Poster Helmut Newton. Op de bank een wit kussen gemaakt van Marokkaanse Beni Ouarain-kleden, gekocht bij The Souks. Roze-bruin kussen Marktplaats. Een oude transportkar is nu salontafel. Erop een schaal van thefinds-jewelry.com. Antiek Zweeds paardje. Staande lamp bol.com.

Binnenkijken in een nieuwbouwhuis in Almere

Spiksplinternieuw was de woning van Rozmeen en Dennis toen zij de sleutel kregen. In de maanden die volgden, wisten ze er dankzij een rustige witte basis én oude, verweerde materialen een sfeervol doorleefd karakter aan te geven.

Meer zien?
Kijk binnen in het lichte en moderne nieuwbouwhuis van Rozmeen en Dennis

Wil jij zelf ook zo’n mooi interieur creëren?
Volg de basiscursus: iedereen een vtwonen droomhuis

nog meer: binnenkijken