kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Karin Doeze Jager in Opijnen

waar: Opijnen

bewoner(s): Karin Doeze Jager

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Koken en mooi, goed tafelen zijn mijn passies. Dat zie je in mijn keuken terug. En rondom die keuken vind eigenlijk bijna alles plaats.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken heb ik zelf ontworpen en laten maken bij Schijf Restoric in Uithoorn. Dat was ongeveer 8 jaar geleden. De apparatuur en spulletjes heb ik bij verschillende winkels en handelaren gekocht.

vaatwasser: Bosch

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: Siemens

tips: Zorg dat je je oude keuken hebt geleefd, dat je weet wat je wel wilt... en wat niet en op welke plekken je alles het beste plaatst. En natuurlijk ook slim om vooraf over hoogtes en ruimte na te denken.

Omschrijving

omschrijving

Ons huis was vroeger van de dorpssmid. Het is een stoer boerenhuis uit 1915. Dat laten we graag ook terugzien nadat we een ruimte hebben verbouwd. De keuken is naar ons idee goed gelukt: stoer, landelijk, maar ook functioneel. En altijd overal (als het even kan eetbare) bloemen en kruiden! Eigenlijk zou de deur naar de kelder nog “keurig” in de verf moeten, maar zo als receptenbewaarplek vind ik hem stiekem ook prima. Een droom van mij is om de overkapping en schuur die aan de keuken grenzen bij de keuken te trekken, zodat het een mooie grote woonkeuken wordt met openslaande tuindeuren, een grote servieskast, de eettafel en een houtkachel.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!