WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Binnenkijken in een open keuken met bistro-look in Arnhem

Nadat Evi en Gijs de sleutel van hun huurwoning kregen, hebben ze twee weken lang geklust. Ze wilden zo min mogelijk geld uitgeven aan het interieur en bedachten de meest creatieve oplossingen. De open keuken kreeg een rustige basis met een moderne bistro-look.

Open keuken met bistro-look

De bar die de keuken van de rest van de kamer scheidt, was bedekt met ouderwets vliesbehang en er zat een brede zwarte plank op. Niet bepaald de smaak van Evi en Gijs. Ze besloten ’m te transformeren door de plank eraf te halen en de wandjes te betegelen. Ze kozen voor standaard witte tegels van de bouwmarkt met een donkergrijze voeg, helemaal budgetproof. Evi maakte de plint aan de onderkant goudkleurig, met als resultaat een moderne bistro-look in de open keuken.

Kijk hier binnen in het hele appartement van Evi en Gijs

Creatieve oplossingen

Met creatieve woonoplossingen kom je een heel eind zonder te diep in de buidel te hoeven tasten. Ze geven een persoonlijke draai aan het interieur. Evi en Gijs krijgen vaak vrienden over de vloer. Ze kozen daarom voor een extra lange tafel in de open keuken, waar veel mensen tegelijk aan kunnen zitten. Met op maat gezaagde planken timmer je makkelijk zelf zo’n lange eetkamertafel. Een loze uitsparing in de muur? Verander ‘m net als Evi tot open kast door er meerdere planken in te plaatsen en stal hier je mooiste keukenspullen uit.

Met deze tips richt je een keuken mooi én praktisch in.

nog meer: binnenkijken