3x minimalistisch wonen als Kim Kardashian

beeld vtwonen Beeld

You love it, or you hate it: het minimalistische huis van Kim Kardashian, ontworpen door de Belgische kunsthandelaar Axel Vervoordt. De villa is ondertussen 60 miljoen dollar waard en ligt in de Hidden Hills, Californië. Sinds haar scheiding van Kanye West heeft ze haar huis iets ‘persoonlijker’ gemaakt. In een video van Vogue laat de celebrity haar meest dierbare items zien én krijgen we een kijkje in haar interieur. Neem een kijkje in het huis van Kim Kardashian.

Lees verder onder de advertentie

Minimale woonaccessoires

Hét geheim voor een opgeruimd huis? Héél veel opbergruimte! En dat begrijpt de biljonair herself maar al te goed. Zo bestaat de houten familiekeuken bijna volledig uit opbergruimte. Op het keukenblad staan wat aardewerk vazen met pampaspluimen en een waxinelichtje voor het huiselijke gevoel. Hoewel de woning – zowel van binnen als buiten – bijna volledig wit met crème is, brengen de houtaccenten, het groen van de planten en het omringende landschap toch nog wat warmte in huis.

LEES OOK
Zo decoreer je een minimalistisch huis: 7 stappen

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Balans tussen opbergen en uitlichten

Kim Kardashian vindt de buitenwereld al chaotisch genoeg, dus binnen moet het rustig en kalm zijn, vertelt ze aan Vogue. De bovenstaande loungekamer is verbonden met haar slaapkamer en ingericht met witte designmeubels van Jean Royère Polar Bear. Kardashian houdt van ‘opgeruimd staat netjes’ en bergt tekeningen van haar kinderen op in de rode koffer tussen de twee fauteuils. Een sentimentele en praktische oplossing, want zodra de koffer is gesloten, dient het item als stijlvolle eyecatcher. Toch is niet alles opgeborgen. Op de salontafel liggen namelijk enkele boeken, waaronder vier plakboeken vol herinneringen van haar kinderen.

beeld vtwonen Beeld

Voldoende zitplekken

Met vier kinderen, een grote familie én een flinke groep vrienden, is het belangrijk om over voldoende zitruimte te beschikken. De ontbijthoek van Kardashian is maar een glimp van alle zitplaatsen. Rondom de eettafel staan twee houten Pierre Chandigarh-stoelen. Deze komen in meerdere gedeeltes van het huis terug. Verder staat er niks op tafel en is de hoekbank – verrassend genoeg – nog spierwit. Haar geheim voor een schoon en net ‘cream house’? De kinderen hebben allemaal een eigen kamer die ze mogen inrichten naar hun smaak. Zo ligt al het kinderspeelgoed in de speelkamer en blijft de rest van het huis vrij van prullaria en penstrepen op de muren.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Binnenkijken in Naardense miljoenenvilla van Monique en Jan des Bouvrie

Shop de stijl…

Bron: Beeld: Vogue via YouTube

Lees verder onder de advertentie