Voeg kleur toe aan de badkamer met deze accessoires

Lichte wandtegel Marrakesh, kleur Seagreen, glans, 6,5×40 cm. Donkere wandtegel Marrakesh, kleur Army Green, glans, 6,5×40 cm. Betonnen wastafel Tank met kraangat, kleur Concrete Black, 10x60x46 cm (hxbxd). Metalen frame, kleur Black, 81x60x45 cm (hxb). Planchet Frame, kleur Oak Black, 56×41 cm. Wastafelkraan Grip, kleur Black Steel, met twee hendels.M.m.v. vtwonen.nl (spiegel van Umbra, badlakens van Marc O’Polo), bungalow.dk (beker, lichtgroene wafeldoek, grijze gastendoek). Beeld vtwonen 08-2021 | productie Tanja Saarberg | styling Cleo Scheulderman | fotografie Jeroen van der Spek
Beeld vtwonen 08-2021 | productie Tanja Saarberg | styling Cleo Scheulderman | fotografie Jeroen van der Spek

Witte of zwart metalen badkameraccessoires vullen menig badkamer. Niet minder mooi, maar soms wel een tikje saai. Kleur je leven en kies voor gekleurde badkameraccessoires. Een simpele manier om meer kleur én sfeer toe te voegen aan de badkamer. Wij zeggen: doen!

Lees verder onder de advertentie

Ren

beeld vtwonen Beeld MADE badkameraccessoires
Beeld MADE badkameraccessoires

MADE badkamerset

Weg met kleurloze zeeppompjes- en schaaltjes, hallo gekleurde badkameraccessoires! Deze lichtroze badkamerset van MADE gaat gegarandeerd de show stelen op elke badkamermeubel. Hebben!

Vipo

beeld vtwonen Beeld Blomus doucheschraper
Beeld Blomus doucheschraper
Lees verder onder de advertentie

Blomus doucheschraper

Voor het schoonmaken én schoonhouden van de douche of glazen wand is een doucheschraper onmisbaar. Laat de saaie wissers voortaan links liggen en ga voor een vrolijk gekleurd model. Zoals deze van Blomus in het blauw.

LEES OOK
Doen! Kleur in de badkamer

Ugo

beeld vtwonen Beeld Aquanova toiletborstel
Beeld Aquanova toiletborstel
Lees verder onder de advertentie

Aquanova toiletborstel

Een item die je liever uit het zicht zet, is de toiletborstel. Al heb je weinig opties: de borstel moet binnen handbereik staan, anders wordt het wel heel lastig. Kies daarom voor een mooi en kleurrijk exemplaar, zoals deze van Aquanova. Een leuke toevoeging aan de collectie gekleurde badkameraccessoires

Bran

beeld vtwonen Beeld MADE handdoekenrek
Beeld MADE handdoekenrek

Messing handdoekenrek

Lees verder onder de advertentie

Handdoeken hang je na gebruik te drogen aan een wandhaak of een mooi handdoekenrek. Deze hoeven allesbehalve saai te zijn, want met een kleurtje krijgt het direct een andere uitstraling. Zo zorgt dit messing handdoekenrek van MADE voor een luxe touch en een hotel chic-gevoel in de badkamer.

Esse

beeld vtwonen Beeld Mirage handdoekenset
Beeld Mirage handdoekenset

Mirage handdoekenset

Onder gekleurde badkameraccessoires vallen ook gekleurde handdoeken. Weliswaar een praktisch item. Maar als de handdoeken uitgestald in de badkamer liggen, kunnen ze maar beter mooi zijn. Deze handdoeken van Mirage zijn niet alleen prachtig door de lichtblauwe kleur, maar ook door de fijne opdruk en natuurlijk de kwaliteit.

Lees verder onder de advertentie

Nova

beeld vtwonen Beeld Zone Denmark
Beeld Zone Denmark

Nova pedaalemmer Zone Denmark

Een pedaalemmer of vuilnisbak heeft meestal niet de looks waar je naar zoekt. Gelukkig heeft Zone Denmark het wel begrepen met deze Nova pedaalemmer in lichtroze. Een vuilnisbak die je niet verstopt, maar gezien mag worden mét een fijn formaat. Onmisbaar voor alle rommel in de badkamer.

LEES OOK
Simpele manieren voor meer kleur in de badkamer

Lees verder onder de advertentie

Jaimy

beeld vtwonen Beeld Mirage badmat
Beeld Mirage badmat

Mirage badmat

De ideale manier om de badkamer een kleurboost te geven? Ga voor een badmat in een gezellige kleur. Zo voeg je met een item een hoop sfeer en kleur toe aan de badkamer. Zoals met deze lichtgroene badmat van Mirage. Extra tof in een badkamer met beach vibes. Enne… wel zo fijn aan je voeten na het douchen of badderen, toch?

Massage

beeld vtwonen Beeld Morning Lifestyle badjas
Beeld Morning Lifestyle badjas
Lees verder onder de advertentie

Morning Lifestyle badjas

Na een baddersessie mag ook een fijne badjas niet ontbreken. Ga voor een kleur waar je vrolijk van wordt. Zoals deze lichtgele badjas van Morning Lifestyle. Hang ‘m in de badkamer zodat de badjas altijd binnen handbereik is. En als-ie dan toch in het zicht hangt, kan de badjas maar beter een mooi kleurtje hebben.

Meer gekleurde badkameraccessoires…

Bron: beeld: vtwonen 08-2021 | productie Tanja Saarberg | styling Cleo Scheulderman | fotografie Jeroen van der Spek

Lees verder onder de advertentie
Lees verder onder de advertentie